Kärlek


När jag ser den här bilden så dör jag lite.


ps!

Det är under en minusgrad idag, då är fan våren på väg också! Jga behöver tips. Jag ska köpa kavajer och skjorter, men jag ska vara cool. Vart ska jag leta?

MINA VÄNNER!!!

Mina damer och herrar (fast tror bara att det är damer här). Jag har en glad nyhet. Mycket glad. Jag är glad. Ganska iaf. Trots att det är en oändlig katastrof just nu i mitt liv så har det ordnar sig på ett annat plan. Jga har precis fått ett nytt jobb. På heltid med fast lön! Jag älskar det. Jga är så glad och på måndag börjar jag mitt nya vuxna liv. Nu händer det grejer! Ha! Alla ni som sa att man misslyckas om man inte pluggar vidare, ät bajs. Jag fick heltidsjobb inom mindre än ett år efter studenten. HA!

Nu rullar vi!

Det är alltså så här vi ska se ut?

0-3a9ae3de37de6044a7f11902f9d02e62.png

Det är alltså så här vi ska se ut? Revbenen ska sticka ut mer än brösten. Tack, JC! Då vet vi. Jag ska försöka allt jag kan, det känns inte så långt bort iaf. Ser ju nästan ut så, fast det är magen som sticker ut mer än brösten. Men det är typ samma sak, bara lite längre ner.

Ville bara säga också att jag skullerskickat bilden direkt när jag tog den (en timme sedan) men det var så jäkla kallt så det kändes som fingrarna skulle ramla av. -17,2 står det på termometern. Skönt. Snart kan man börja använda samdaler. Med revbenen i vädret.


Statistik!

Kollade min statistik precis, såg att jag har typ 13 unika besökare! OH. MY. GOD. Jag är typ kändis! Nej, såklart inte. Men tretton stycken? Vilka är ni? Kan ni inte skriva en liten kommentar om vem ni är, typ så att jag vet om vi känner varandra eller inte. Jag vet att Mimmi, Mona (?) och typ... ingen mer läser min blogg. Då återstår 11 pers! Who are you?!

Jag ska förresten på arbetsintervju på måndag. När ni ändå kommenterar, ska jag ha på mig jens och skjorta eller mer avslappnat med randig tröja? Det är kundtjänst på ett bolag som ger finansiell rådgivning. Okej, jag hörde själv. Skjorta.

Vad kul att ni är så många! :D

Tebjudning

Nu är min bästis Sissi på väg hit. Vi ska ha tebjudning med våra nya teer som vi köpt på Thehuset Kungsgatan. Jättemumsigt. Damen som jobbar där är ascool, hon vet vad jag gillar för sorts te alldeles själv. Sen kommer min pojkvän hit så ska vi äta middag och titta på alla nya kanaler vi fått, mamma har köpt en platt-tv till vardagsrummet och digitaltv! Tjoho! Och snart börjar Desperate Housewives och Gossip Girl, 2/3 och 7/3. Längtar! Puss min vänner! Och fick ett pass på mitt gamla jobb på lördag. Skönt. Plus 710 kr i mars-kassan! Får säga till min pojkvän att börja betala för att få vara med mig. Tio kronor i timmen, fem kr för sovande timmar. Kommer tjäna massa pengar ändå!

Jobbsökardags!

Igår satt jag halva natten och sökte jobb, är så trött på att inte veta hur mycket jag ska jobba och hur mycket jag ska få i lön. Jag har jobbat ett pass den här månaden. Det är lönen som kommer i mars, lönen jag ska ha när jag är i Grekland. Hahaha, är det ett skämt eller? Vad blir det, 800 spänn att leva på? I tre veckor plus en vecka i Grekland. Roligt. Jga som trodde jag skulel färga håret där. Skämt.

Nu ska jag i alla fall ringa till lite mataffärer och kolla om de vill ha lite grekisk arbetskraft. Greker är flitigt folk, om det inte är fikadags eller siesta. Haha! Men men, nu ska jag kila. Hörs senare! Hoppas ni får en bra dag. Och att det här jävla skitsnön försvinner omedelbart. Tänk om jag var Moder Natur? Vilket underbart liv vi skulle ha då. Adjö!

Va hände med Gustaf?

Mamma: Jag pratade med grannen.
Nici: Jaha?
Mamma: Det var tydligen massa människor i trapphuset inatt som rökte och drack.
Nici: Ja, jag hörde dem när jag skulle lägga mig.
Mamma:  Varför ringde du inte Störningsjouren då?
Nici: Äsch. Men såg du i trapphuset...?
Mamma: Ja. Grannen sa att de sprang runt med en kniv. Så här stor. Det var då de dödade Gustaf.




02924dd48e4235e9a0b3316c223c7613.png
De dödade Gustaf. 


Glamourama

Michaela Forni är ju fantastisk. Hibbs har jag ju alltid gillat, det vet ni ju. Petra har jag inte så mycket att säga om, är inte insatt än. Men jag diggar Michaela. Och Glamourama. Och låten rockar.

s!

Du som kommenterat förra inlägget och frågat om min linje och så och kallar dig "s". Jag ser inget sätt att kontakta dig? Så jag svarar här. Ni andra som inte hänger med, det här gäller min utbildning när jag gick Sam-beteende på gymnasiet.

Det första som slår mig är att du skriver att du går sam-sam nu och går i tvåan. Du börjar alltså trean nu efter sommaren. Om du vill byta till sam-beteende och måste gå om tvåan är et inte värt det. Det är inte många kurser som skiljer. Under de två åren som inriktningen ens märktes läste jag psykologi a och b, människan socialt och kulturellt, socialt behandlingsarbete (+ praktik två veckor), filosofi (fast det tror jag alla sammare läser) och rättskunskap. Vår klass hade Maria i de ämnena. Hon är en bra lärare.

Jag tror att det var detta du undrade. Har jag missförstått frågan eller om du undrar mera, lämna en mailadress eller msn eller något (inte facebook, jag är den enda av en miljard som inte har facebook), we'll talk.

Nu ska jag köpa sushi och städa mitt rum. Rolig fredagskväll. Sa ja att jag var 19? Adjö!

Oldie

Det märks att man är gammal när det är damm på ciderburkarna.

Man blir som man umgås sägs det ju. Jag jobbade på ålderdomshem hela sommaren.  Herregud. Jag är 19, sa jag det?

Gils night!

Skumpan är på kylning, glitterleggingsen är på och läppstiftet torkar. Vi har ingen tid att spilla! Vi börjar tidigt. Snart kommer Camilla hit och vi ska äta middag, bli salongsberusade och gå på underklädesevent på Twilfit. Elle McPhersons (stavning?) underklädeskollektion Elle McPherson Intimates ska börja säljas i Sverige nu så det är typ preimär ikväll. Riktigt snygga undrkläder faktiskt, lite dyra dock med tanke på att jag köpte skumpa och hjärtstrumpbyxor för mina sista pengar idag. Men nu har jag inte tid för er nå mer just nu, trots att det är glamour på högsta nivån idag så måste jag ändå byta lakan i mitt rum och sätta igång torktumlaren.

Puss!


Fokus på underkläderna, inte på modellernas ansikten. Supersnygg BH till höger.


JW/Jorge

Jag känner mig förvirrad. det är en galen hype runt Joel Kinnaman just nu i samband med Snabba Cash. Konstgt tänkte jag. Skulle jag få välja så skulle jag tagit Jorge först, sen Mrado och sist JW (Joel Kinnaman). Alltså, han är såklart läcker och så. Men det är väl lite tråkigt? Och jag har ju aldrig riktigt diggat ljusa killar så mycket...

Jag har precis tittat på alla tre avsnitt av Glamourama. Förutom att jag absolut älskar Anna Hibbs (hennes blogg rockar!) och namnet på serien och låten som spelas i början så diggar jag faktiskt allt annat också. Utom att det inte går på TV då och att det bara är en kvart långa avsnitt. Mera Glamourama till folket!


Kom på att det kan vara för att både Jorge och Mrado har skägg och tatueringar.
Och är blattar. Mums.


Sammetsleggings

Jag har köpt sammetsleggings. Om ni vill hitta ascoola leggings finns det på Monki. De kostar typ 200-250 spänn, så det är lite dyrt. Men de leggingsarna är så tuffa. Vamos! Jag ska ha på mig mina imorgn, fast mina är från bikbok, för de är inte så coola. Bara sammetsiga. Som George i Seinfeld skulle sagt "I love velvet, i wanna live in velvet!!" Inatt drömde jag för övrigt om mina gamla lärare Peter och Jonathan. Tänk vad mycket man saknar skola så fort man inte går där längre.


Summa sumarum

Jag missade melodifestivalen igår, med Mr Hollywood Dolp Lundgren och något är fel på mig och jag vill utomlands. Om man solar solarium i 45 minuter och kommer från Grekland, bränner man sig då? Bränner mig inte på 30.

Meldifestivalen

Jag missade melodifestivalen igår. Jag vet inte vad som är fel på mig. Jag är en ledsen själ. Jag behöver sol och värme NU. Sverige är fan skit på vintern. "din rase, sluta hata. åk hem då!" Jag tycker om Sverige. Men ni som säger att det här vädret är skönt och att ni trivs - LÖGNARE. Hur kommer det sig att alla svenskar åker på chartersemester då? Oj då, det tänkte ni inte på.

För att komma över den här vinterdepressionen vill jag bara sola solarium och köpa sommarkläder. Egentligen vill jag ha långa naglar som jag kan pyssla med också, men det har jag inte råd med. Lite jobbigt.

För övrigt bränner jag så jävla mycket pengar just nu. Jag köper sandaler, sommarväskor, ätbara saker som påminner om Grekland och jag är så pank så jag skäms. Jag är ganska duktig på att ta hand om min ekonomi faktiskt. Ja, jag köper för mycket glittriga saker men i slutet har jag ändå alltid några hundralappar kvar när ingen annan har det. Detta har gjort att min pojkvän ger mig hans internetdosa för att jag ska kirra hans ekonomi. Jag kommer bara köpa sandaler och väskor för hela hans lön (och hans besparingar).

En sista sak också. Erika i Paradise Hotell är värsta snyggot. Tänk om jag inte hade bränt alla pengar på skit så hade jag kunnat slinga håret. Men nehejdå. Ni vet flingorna jag berättade om? I Grekland äter jag samma frukost nästan alla dagar. Vi kan säga att 2/31 ggr äter jag något annat. Annars äter jag mina flingor, hnungsmacka och dricker körsbärsjuice. Jag köpte två paket körsbrsjuice idag på Kista Grossen. Och min pjkväns alla hjärtans dagpresent köpte jag också. Jag har inte lust att fira alla hjärtans dag. Jag vill bara vara i solen.

Och  han lovade att skicka ett kärlekssms till mig idag. Det har han minsann inte gjort.

Jävligt trött

Jag är så trött på Sverige just nu så jag kan kräkas. Och att alla åker utomlands och jag inte gör det gör saken absolut INTE bättre. Så idag har jag ätit frukost med stängda ögon. Jag har hittat mina absolut favoritflingor Chocos. Det är kartngen med björnen på, fanns här ckså när vi var små. Men som vanligt med allt gott (Marabou cocos, fanta vilda bär osv) så tar dem bort det. Men nu har jag iaf hittat mina flingor förra veckan på Willys! Paketet är lite annorlunda, och av någon konstig anledning heter de Coco Pops Chocos (fast det inte ens är coco pops) och det är fula apan på och inte björnen. Men smaken är densamma!

Det är det är min standard frukost i Grekland. Chocos, honungsmacka och vissinada (körsbärsjuice). Så i morse(fast jag fick klara mig utan vissinadan) så åt jag Coco Pops Chcos, honungsmacka, lyssnade på grekisk musik och blundade. Jag tror att jag längtar ihjäl mig till sommaren.



Körkort!

ag ska börja ta mitt körkort nu. Typ så fort snön försvunnit. Idag har jag googlat alla körskolor i hela Stockholm typ. Det finns sjukt många. Jag måste bara säga, alla ni körskolor med fula hemsidor, tror ni på riktigt att ni ska få napp?! I alla fall. Nu är jag så trött på teoriprov, riskettan, körkortstillstånd och all sån skit. Jag har inte ens börjat med mitt körkort och är redan trött på det. Nu ska jag ner till centrum och köpa mjölk, purjolök och nässpray. Mmmm....

fan...

Och jävla Grammy Awards.

Kanske borde jag?

Jag känner att jag borde blogga, men jag går igenom en liten down-period just nu. Jag har köpt glitterleggings för typ tre veckor sedan som jag fortfarande inte använd, jag missade Golden Globe, jag missade Elle-galan, jag har jobbat en vecka i sträck och min pojkvän bara sover. Och jag har massa godsaker hemma men är inte sugen på annat än salami. Och mens har jag också. Och så är jag förkyld. Om ni undrar så drömde jag om revbenspjäll inatt. Herregud.





salami....

RSS 2.0