Då var bantningen igång igen.

Damer och herrar, låt mig presentera mig själv: tjocka Nici som snart inte kommer vara lika tjock! Tjock kommer jag alltid att vara,d et ligger i generna, jag tror att jag kommer vara tjock även om jag skulle ha bulimi och gå på kokain lixom. Och det är ju synd, men men! Det är samma sak med stora näsan.

I alla fall, idag började jag som sagt banta. Snart är det ju bikinisäsong och jag är full som en kastrull (fast av mat...) och vill HELL NO ställa mig i ett provrum med speglar överallt halvnaken och köpa en ny bikini. Nej nej. Och vad gör man då? Jo, man bantar! Sen att jag varit dödshungrig hela dagen det är en annan femma. Till frulle åt jag bara en macka och ett halvt glas kaffe med litemjölk, till lunch två smala hamburgerbiffar med massa sallad med salt, oregano och citronvattengrejklegg (ni vet, såndär som man köper i affären typ) och till middag två löfbiffar med en lite qinoua (typ en halv deciliter) och lite vita bönor i tomatsås direktimporterade från Rinkeby typ, med sallad och vatten. Boooooooring. Sen gick jag hem halvvägs från skolan också. Vi får se hur detta går, jag ska hålla er uppdaterade! Zpännandeee... (på tyska) Som sagt, jag återkommer!

Nu pratar jag med en gammal kompis på MSN, lilla Hela som bor i Kungälv. Han berättar porrhistorier. Han tror att jag ska gå på dem... Ha ha ha! Det var ju kul att han trodde det.

"Nici, BV2, har vi engelska imorgon?! sa:

Kunde du ens få upp den om du var så full?

 HelanderTM || säger (21:32):

ehhh

 HelanderTM || säger (21:32):

hahah

 HelanderTM || säger (21:32):

fick upp den en gång

 HelanderTM || säger (21:32):

sen dog den

Nici, BV2, har vi engelska imorgon?! säger (21:32):

Stark jobbat iaf!

 HelanderTM || säger (21:32):men med den andra tjejer som var senare stog den 24/7

Jag har minst 1 nytt stul varje helg

 HelanderTM || säger (21:32):
jag har faktist tänkt om lite lixom

 HelanderTM || säger (21:33):
Orka ha nåt seriöst

Nici, BV2, har vi engelska imorgon?! säger (21:33):
Ja, gud ja. Kör på!

Nici, BV2, har vi engelska imorgon?! säger (21:33):
Lev livet lite

Nici, BV2, har vi engelska imorgon?! säger (21:34):
och i sommar drara jag nog till götet så får du försöka charma byxorna av mig.. ha ha ha!"

Haha, han är ju helt adorable! Lilla förvirrade stjärtlapp. Lilla, lilla Hela. Han tror att han kan få mig.. Ha ha ha ha! Han är ju så rolig, jag är ju för snygg för honom. Är jag inte, va?!

image16

Nämen sorry mina vänner!

Jag har ju inte bloggat något alls i helgen typ, det ber vi om ursäkt för och bockar och bugar och allt vad man ska göra och så skiter vi i det!

Jag sitter i skolan och har en kort håltimme (kortare än en vanlig håltimme, längre än en rast = 45 minuter) och tänkte klämma in ett litet blogginlägg mitt i all hast (fast det egentligen är ingen hast alls). Jag hade precis Nationella Prov i Engelska, jag valde topic två och den där att alla ungdomar var lata och bortskämda. Det var kul, jag fnissade åt mig själv för att jag var så jävla kul.

Och jag har en liten confession, och jag skäms, det gör jag, men jag älskar E.M.Ds nya låt. Eller gamla eller vad det är. Ni vet E.M.D, den här töntiga gruppen med alla snygga idolkillar som sjunger pojkbandsmusik för alla tioåringar? Ja, dem. Och så är jag ju så jävla tänd på Danny, shit. Det blir ju snigelspår över hela världen typ. Och han är ju blatte, snygg och asgullig och blond, fatta snygga  barn vi skulle få! Fatta vad ful jag skulel se ut om vi gick till stan tillsammans... Suck. It's so worth it!!

Nu ska jag gå iväg och få lite IG i matte B, men vi hörs senare eller så! Och jag måste bara säga, jag har börjat prata med mitt Låtsas-ex syster igen, hon är så jävla tuff va! Jag är helt glad. Hade jag varit en hund hade jag viftat på svansen. Puss!



Konsten att inte fylleringa.

Är det någn som kan det?! Konsten att inte fylleringa, alltså? För det förstår inte jag, tänk att man (jag?)alltid ska envisas med att ringa och smsa hej-vilt på f yllan. Jag tror att jag måste på rehab, och inte för drickandet, utan för fylleringandet. Jag ska gå på rehab för att lära mig att vara full utan att ringa... Haha! Tänk vad kul, då får an vara full hela tiden! Idag drack jag polsk öl, fan vad gott det var. Det har förövrigt tagit mig 9 minuter att skriva det här inlägget. Nu har jag rättat det. Nu har det tagit 17 minuter.


image14

Ikväll blire grillfest!

Fy fan vad roligt! Jag ska på grillfest ikväll i Rålis(jag har tänkt på det här att det låter jätteblatte-varning när man säger i Rålis, men kommit fram till att det är det enda rätta. Det heter ju Rålambshovsparken egentligen, och man r ju i en park, och inte på. Eller hur?)! Hur kul ska inte det blir då?! Sen att idag är första dagen det är dåligt väder på typ en hel vecka, det är en annan sak. På med vinterjackan och parteey! Fan vad gott det ska bli med öl! Wuhuuu!


Jag har inte bloggat på ett tag,det har känts ensamt. Men jag sov över hos Axi inatt och vi spelade kubb igår (och vi vann ju hela tiden!). Det var ju helkul! :D Fast det var mörkt och jag hade absolut inga glasögon på mig.

Idag skulle vi till Elektra och käka också, för det är ju så jäkla gott där! Men jag var dödspank och vi hann inte boka bord, så det blev inte av ... Nästa månad!

Och jag och Axi var på IKEA idag på Samgymnasiet modevisning, så snygga kläder! De hade gjort kläder och allt som använts var IKEAs egna grejer. Jag absolut ÄLSKADE klänningen som var gjord av musmattor! Vill ni kolla lite på alla snygga kläder kan ni bara gå in här www.hautecouture08.blogg.se

Det var allt, nu måste jag byta om och gå för min buss går 43 till Sissi! Så nu är det snabba puckar, puss på er! :D


image13

One Tree Hill.

Hörrni! Hur mår ni idag egentligen? Det har ju varit helt lovely väder, med sol och varma grader och hej och hå! Jag slutade iofs skolan halv fem idag, så jag hann ju inte se mycket av solen. Men någon måste ju ha gjort det?

Jag har ju velat gå på picknick hela dagen, men det blev aldrig av så det var ju synd... Finns det något bättre än att sitta i gräset och äta kyckling och vitlöksbaguetter och dricka öl och lite plockgodis?! Skulle inte tro det, va!

Så träffade jag Milla idag, det var längesedan. Och det var ju kul! Jag har tänkt lite på det här med vänner... Ni vet, när man är vänner och när man är "vänner" och sådär. Jag är ganska enkel av mig (man kan ju se det på andra sätt också), vill inte jag umgås med någon gör jag nästan aldrig det. Är en kompis dum mot mig och gör det over and over again och jag känner att det skulle ju vara enklare utan, då är jag hellre utan. Men ska det vara så då? Ska det verkligen vara så enkelt att bara sluta umgås med ens närmsta vänner, eller ska det inte gå. Om man har sagt till någon att man ska finnas där för alltid, ska man ändå gå? Om manhar sagt till någon att man ska finnas där föralltid, får man bete sig hur man vill mot den personen?

Nu sitter jag och tittar på inspelade One Tree Hill från i söndags. Det är så jävla bra va! Och jag tror jag ska få min mens, jag bölade halva avsnittet igenom. Fan vad jag önskar att jag blir något när jag blir stor, fan vad jag verkligen hoppas att min make-up-dröm ska slå in. Fan vad jag hoppas, fan vad jag ska kämpa.

image12

Sex- och samlevnadsdag.

Ja, har ni hört på maken eller? Idag har vi bara halvdag med lektioner, vilket betyder att jag bara har grekiska och matte idag, fast grekiskan har jag precis haft och nu sitter jag i bibloteket och fasar inför matteprovet som jag tror vi ska få tillbaka idag. Alltså, jag kan ju säga såhär. Jag är ju sämst i världen på Matte B, det är ju helt svårt! Så jag hoppas att jag får G på det här så jag kan få G i slutbetyg. Det skulle vara ett mirakel! Och så jävla bra.

I alla fall. Vi ska ha sex- och samlevnadsdag idag klockan 13:00, till klockan fyra. Våra lärare ska typ läsa porrnoveller för oss och vi ska diskutera sen i grupper... Spännande va? Jag återkommer med hur spännande det.... *snark*... OJ! Jag somnade visst så roligt det var. Fast jag är ganska rolig faktiskt, haha!

Nu ska jag kila till matten, och ska låna en bok på biblioteket. Mess av Jens Ganman, Milla har läst den så jag ska se vad jag tycker! Det finns ju inga roliga böcker här, som typ Jenna Jamesons självbiografi. DET hade ju varit kul att läsa!

Men nu ska jag kila - som sagt. För nu är jag sen, som vanligt.

Puss!

Ugly Betty, kanal 5 klockan 20:00.

Hörrni! Ni har väl inte missat att vår lilla fula Betty har säsongspremiär idag, va?! På femman om några minuter. Typ nu. Har saknat det helt mycket! Hon är lite som jag var för ungefär ett halvår sedan. Tjocka jag, med tandställning, glasögon och alldeles för mörkt hår, på fel plats med fel folk. Fast jag hade inte ens en Henry.. Men jag hade en Christina! Milla var min Christina :D Det var alltså jag på Didaktus Norrmalm. Och jag kan ju säga att rektorn där inte var lika snygg som Bettys chef Daniel. Hihi! Men nu måste jag sätta på tvn, så jag inte missar allt spännande!

image10

Powerpoint.. What?

Nu ska vi ha redovisning i PowerPoint.. Haha! Har ni hört på maken? Ni vet ju hur teknisk jag är. Vi har tydligen skrivit helt fel, för man ska tydligen bara skriva stödord och sen prata massor... Ja, prata massor det kan jag ju iaf. Men att prata om bögar i Polen kan jag inte när hela klassen tittar på?! Det ska bli spännande. I'll keep you updated.

Axi är lite nervös, hon är alltid lite nervös. Men hon är gullig, så det är okej. Hon tycker att vi ska göra om hela arbetet på fem minuter nu innan lektionen börjar... Haha! Hon är så gullig. Och det var en snubbe idag i skolan som spanade in mig! Wöö! Han var assöt också, det var som fan va? Tihi! Fast jag bara har mascara på mig idag (jag tänkte lapa lite lite lite låtsassol på min håltimme efter den här lektionen).

Nu ska jag kila iaf,
hoppas ni sitter i gräset och dricker öl och käkar Piggelin!

Puss!

Presentation.

Men varför sa ni inget? Jag glömde ju presentera mig!

Nicoletta heter jag, kallas Nici - här med två i:n på sista. Jag är 17 år, fyller 18 den 4:e augusti och kommer från Grekland. Det är inte så mycket fancy med mig, jag har för mycket fläsk, bor med min mamma i förorten, har testat att gå i innerstadsskola men det var inge kul så nu går jag andra året (happy now, Ackie?) Samgymnasiet i Järfälla och läser samhällvetenskaplig linje med inriktning på beteendevetenskap.

Jag tycker oms aker som jag inte har råd med, mat och mina lovely vänner. Min största passion är smink och jag vill helt klart bli make-upartist när jag blir större (helst i åldern, inte på bredden)! Och tandläkare, men det går inte för mina betyg är inte så hardcore. Mitt liv är ganska mycket som "Mitt stora feta grekiska bröllop" så till slut hamnar jag väl ändå på en restaurang way past my expiration date.

Fam vad kul det ska bli att blogga igen! Hoppas ni kommer trivas, för det gör jag redan! Nu kör vi.

Nu jäklar!

Nu ska ni se på grejer här va! Jag har ju försökt blogga ungefär säg sådär... En miljard gånger tidigare men har alltid behövt avsluta strax därefter för att jag måste censurera in egen blogg. Och hur kul är det va?! Så nu ska jag köra så det ryker. Ni alla som är här, hitills antagligen absolut ingen, är helt asvälkomna!

50% av mitt liv is aaaaall about school. Resten handlar om grabbar, Grekland, smink, skor, vänner och lite sådär. Den andra halvan ska jag berätta allt om här! Och lite om skolan också, fast det är ju helt boring. Men men!

Sen vill jag bara säga en grej också, SER NI VILKEN FANTASTISKT SNYGG BLOGG JAG HAR, ELLER?! Ja, juste. Kenza och Stureplan och Blondin-hej-och-hå släng era butt ugly bloggar i väggen! Min är så jävla snygg. Wosh, säger jag bara! Och det är all thanks to Camilla! Hon är så jävla rockeey va. Jag är ju så oteknisk så jag kan ju inte ens lista ut varför min MP3 inte fungerar (jag fattar verkligen inte!) så HTML-grejer gör mig bara gråtfärdig. Men nu är den asläcker!

Det här var mitt välkomstinlägg. Nu jäklar - som sagt. 

EN-FUCKING-JOY! Wuuue!

image8

Camilla gästar Sveriges nya succéblogg.

I x-antal timmar har jag nu suttit och pillat med designen till den här satans bloggen, så om du inte är nöjd nu Nici så vill jag inte veta det. Håll det inom dig, tack.

Och självklart måste jag ju passa på att göra lite smygreklam för min egen, för tillfället totalt händelselösa, blogg; http://camilla90.blogg.se/


Puss på er, eller nåt.
 signatur camilla


RSS 2.0