A woman's got to do what a woman's got to do!

Hallå?! Jag är så himla himla himla trött. Jga tror aldrigatt jag kommer få sova, inatt ringde mitt Låtsas-Ex så vi pratade i en timme typ, pch igår natt smsade jag hela natten typ med min dejt. Vad ska man kalla någon som man inte är tilsammans med men som man inte heller inte är något alls med? Nä, men det är okej. Jag fattade inte heller vad jag ens skrev.

I alla fall! Nu har jag egentligen engelskalektion, men icke sa Nici! Höhö. Jag har en plikt att sköta, vår klass har skolfotografering idag från ingenstans, helt oförberett. Jag tycker att vi ska ha ett tema och att alla inte bara ska vara "vad som helst". Så nu har jag med mig rött solpuder till skolan, svart ögonskugga, hårnålar och så ska jag förbi någonstaqns och köpa fjädrar. Vi ska og ha ett tufft skolfoto ävn om jag så missar den bästa lektionen på hela veckan! Så det så. Nu ska jag föra över pengar från mitt sparkonto så jag har råd att köpa lite fjädrar.


Puss!

PS.

Jag har för övrigt världens bästa vänner.

axi
DS.

Kärleken

Ni vet vissa dagar när man bara inte tror att det existerar ens ett endaste unns av kärlek i hela världen (framförallt Sverige)? Idag är en sådan dag, Katrin har bytt tillbaka Schulman till Zytomierska och Alex har ändrat där det står om hans familj. Innan stod det "Familj: Katrin" och nu står fan alla  hela världen utom Katrin, typ hans brorsa Calles flickvän. Tro ni man blir inlåst på riktigt att man blir inlåst om man går till en psykolog för att man är ledsen över att två halvkända personer gjort slut? Jag tror det, såhär ledsen var jag inte ens när Jen och Brad gjorde slut, fast jag alltid hejade på team Aniston. Ingen förklaring finns det heller till Schulmierszka, med Jen och Brad märkte man ju i alla fall att Brad hittat något annat (typ Angelina). Nu då? Nu blir jag bara arg när jag hittar bilder på Alex med hon modell-Freja och Hibbs. Jag som diggade Hibbs.

Ska vi bli smala nu?

Nu ska här bantas lite förresten! Jag måste ju vara snygg på studenten (och få plats på foto, också!). Så nu ska jag börja dricka lite mindre (högst två dagar/månaden) och typ sluta äta så blir jag lite snygg och smal. Idag åt jag sallad och en finnchrisp till frukost. Det var spännande, vi får se hur det här går. Och massa svart kaffe ska jag börja dricka, då blir man smal också!

För övrigt händer det massa spännande saker i mitt liv just nu. Jag ska träffa en kille som jag träffade i lördags imorgon. Det var typ meningen att jag och han och en kompis var skulle träffas på Huset och partaja lite, men nu ska halva min umgängeskrets med - men det känns bra! Då blir det inte lika läskigt. Hallå, jag har inte gjort sånthär sedan... Typ aldrig!

Och på måndag fyller min mamma 44 år. Vad i hela friden köper man till en mamma som fyller 44 år? Va, va, VA?! Suck. Jag är pank också, glöm inte det. Och vad fan ska jag ha på mig imorgon, och ännu värre HUR SKA JAG SMINKA MIG?

Imorgon är det ätardag i alla fall, det känns bra. Yumm-fucking-ie.

Kock-Alexander.

Var det bara jag som började gråta, eller?!

Fan också! Jag hejade ju på honom - i år igen. Åker jag till Götet är det ju lätt för hans skull, då tar jag en tripp till Borås, langar lite grekiska, får lite mat och är lite gullig. Fan, vad jobbigt. Jag hejade verkligen på honom.

Nästa år. Jo, nästa år. Han är grek, vi ger inte upp så lätt.



Alexander Konstantoulas.
ένα όνειρο, άπειρος χρόνος.

Nu händer det grejer här!

Nu ni ska ni få höra på grejer! Snygga Greken leker ju allan ballan igen, så nu orkar jag inte mer så nu struntar jag i honom tills han hör av sig och då beter jag mig som en 14-årig tjej och som att han var Backstreet Boys. Men tills dess ska jag play it cool. I alla fall!

Jag har varit full och bakis i två dagar nu, så nu ska jag på rehab i en vecka tills på fredag, haha! Nä, men på fredag ska jag till Huset eller Toxic (förhoppningsvis det sistnämda så man kan se lite nya ställen någon gång) så ska jag träffa en kille jag träffade i lördags. Det känns ganska bra, han är 19 fast helt mogen (så himla sällsynt) och han verkar inte vara någon undercover-psyko-killer eller något sånt så det känns bra, haha! Han är jättegullig.  Det känns ju fantastiskt att han inte spelar några spel och leker alla ballan eller har alkohol-/spelproblem eller är dum eller otrevlig eller liten och sådär som alla andra killar jag någonsin varit i kontakt med lixom. Inga förhoppningar men  jagåterkommer på den fronten.

I fredags var jag i alla fall på Huset och vi stod på listan för någon kände någon som kände någon som kände Axis kusin så vi fick VIPtreatment och fick ett rum för oss själva och slapp stå ute i kylan i kön och så och fick tårta, så det var najs!

Men nu ska jag socialisera lite. Puss!

He loooves me, he wants to maaaaarry meee...

Hallå! Snygga Greken ville träffa mig idag! Kan ni fatta? Snygga Greken! Mig! OH. MY. GOD. Jag spelade coollugn, jag hade precis kommit hemfrå skolan och hade läxor. Mig!

It's Britney, bitch.

Jag har  tittat på MTV VMA '08 hela helgen.  bra! Jag diggar han Russel Brand och jag diggar att Britney är tillbaka! Wuhuuuuuuu! Det är typ samma känsla som när man är liten och tappat bort sin absoluta favoritbarbie, och en hittar man den 5 år senare! Man kan ju inte bli annat än glad. Och snygg var hon också! Britney, alltså. Jaja, nog om det. Ska ju iväg till skolan snart, idag ska vi välja lokal till vår studenstkiva. Spännande! Jag återkommer om det.

Förresten, om ni diggar Britney och hejar på henne kan ni ju gå in på den här sidan och skriva in er. Det är som en protestlista mot Britneys galna liv. Ni vet, när hon rakade av håret och glömde trosor och så. Se så! Skriv in er. Det gjorde jag.


http://www.petitionspot.com/petitions/supportbritney


här står hon med pojkarna i Jonas Brothers och ser snygg ut

Katrin och Alex Schulman.

Jag tror att något är totalt fel på mig. Jag läser ju Katrin Schulmans blogg (även när hon var Zytomierska) och följde Alexs blogg under Aftonbladet-perioden. De har tydligen separerat, och jag var nog den sista som fick reda på det. Jag hade läst det på Daphne Leons blogg (ni vet, hon den snygga som typ bara är känd för att vara med på vimmelbilder) men jag tänkte att hon snackar nog bara massa goja. Men det gjorde hon inte.

Så nu sitter jag och lyssnar på låten som hon 16-åriga tjejen sjöng igår på Idol (fantastiskt röst och fantastisk låt!) och scrollar igenom Alexs blogg. Där finns det bilder när han sitter i gräset och med grå himmel i bakgrunden och ser ut att titta ut i oändligheten. Jag har spekulerat länge i vem som separerde från vem. Först trodde jag att det var Katrin, givetvis. Alex verkar ju vara en toffel och Katrin the boss liksom. Men sen ångrade jag mig, för Katrin skrev i sin blogg hur Alex var snyggaste mannen i världen och hon älskar honom så mycket och ja, ni vet.

Men nu, nu fan har jag ingen aning. Alex sitter och tittar ut i oändligheten och vill se så melankolisk ut som möjligt för att spegla sitt inre och snackar om någon sjukdom och hej och hå. Katrin säger hur mycket hon älskar denne snygge mannen och grät sist hon träffade honom för att det gör så ont. Melankolisk och grätande, och Idoltjejen i bakgrunden. Katrin. Alex. Vad är det här för snicksnack? Det är ju meningen att ni ska vara tillsammans, det är ni mot världen.

Jag trodde att det skulle vara de två föralltid. Jag börjar förlora my faith in mankind. Och Katarina Janouch reklam för hennes nya bok i alla t-banor gör det inte bättre. "Varannan svensk är otrogen. Är det du eller din partner?" Jag säger då som Black Eyed Peas, where is the love?


Va? Vadå? Vi? Stökiga? Näää.

Hejsan mina små söta läsare! Jag pratade med www.skolfest.se för att få titt på lokalen vi vill hyra till studentskivn. Gissa om jag skratade absolut ihjäl mig! Skolfest kunde inte svara på min fråga om jag kunde få komma och titta på lokalen innan vi bokade den för de var tvugna att fråga lokalägarna först, de ha satt upp regler om att de inte vill ha stökiga skolor. Det ska ite bli stökigt. "Vi vet inte om de tar emot er". Que?! Tar emot?! Oss?!

Detta skedde för två timmar sedan. De har inte ringt upp än.


Får jag sparken nu?

Idag har jag varit med min gamla Mutti på akuten. Så i morse fick jag ringa jobbet och meddela att jag inte kunde lämna min mamma ensam i 6 timmar utan måste hjälpa henne iväg till sjukhuset. Sagt och gjort, och nu är jobbet arga. Jag får inte jobba imorgon då. Spännande, vi får se vart detta leder!

Nu ska vi i alla fall äta, äntligen!

För övrigt kunde inte smarta Sverige-doktorerna (Sverige-har-världens-bästa-sjukvård!) inte veta vad felet på min mamma var.

JAG FATTAR INGENTING!

Jag håller på att leta järnet till vart vi ska ha vår studentskiva och jag tror att jag blir absolut galen!jag har hittat typ tre fina ställen, men det är något fel alltid! For stort, för nära Malmskillnadsgatan, ägaren är rasist, för nära vatten, för långt ifrån Stockholm, för lågt i tak... You name it! Vad finns det inte för fel. Har jag sagt att jag blir galen? Suck!Och jag ska ha tre bra förslag på tisdag, hihi. Stor chans!

Har ni haft (eller varit på, för den delen?) studentskiva någonstans i Stockholm? Vill ni rekommendera något? Fritt fram, det kan ju knappast bli värre! Och nu har jag mejlat en Jesper också, det mailet löd ungefä rsåhär: "Jag fattar ingenting av studentskivor, HJÄLP MIG?! Och ring mig. Tack! Nu."

Och ni med! Hjälp mig?! Och ring mig. Tack! Nu.

Andreas i Idoljuryn.

Hallå, har ni sett nya Idol? Eller ja, nya juryn i alla fall. Klart ni har, alla tittar på Idol utom jag. Så idag gav jag det en chans, och  tittade lite. Jag diggade han som var superduktig på beatbox med röd keps. Snygg var han också. Röda-kepsen-killen-i-Idol, om du läser det här, ta det som en kontaktannons! Maila mig på [email protected]

Nog om det, det jag ville säga var att jag diggade 2/3 av juryn, Bagge-delen alltså. Den där Andreas Carlsson går inte hem hos mig. Jag får the creeps när jag ser honom, med rödsprängda ögon och sliskig och han ser ut som en man om gör hemska saker med barn på fritiden, eller med tjejer som inte vill, eller så spenderar han fritiden med att säga "Ska jag göra mig av med honom? 2 lax.". Så känns det, med andra ord: INTE OKEJ. I'm not digging.





Men jag diggar Johnny Knoxville, han är en riktig pudding. En läckerbit. Han ska jag titta på nu, på 6:an, på Dukes of Hazzard. Fan vad snygg han är, min lilla Johnny. (Fortfarande lite euh på Andreas Carlsson)

Grannsexet.

Mina grannar pippade i vardagrummet igår. I sitt vardagrum, inte i mitt alltså. För fulla muggar, faktiskt. Eller om mannen i huset gjorde sit-ups i soffan - naken. Vilket som! Spännande var det i alla fall. Och eftersom jag satt och tittade på Jersey Girl så hade jag glasögon på mig så att jag hade perfekt syn. Men nog om det, idag gjorde jag supersnygga naglar! Nu kanske mina naglar som jag biter på håller när de väl växer ut? Jag tycker att 18 år senare är ganska lagom. Tjoho!


Pensio på ingång.

Gudars skymning, fy fan i helvete vad jag ha ont i huvudet. Jag har då aldrig varit med om maken. Har inlämning imorgon i svenska och det var ju synd för nu kan jag hell no plugga. Ska lägga mig på dirren, detta går inte för sig. Jag får helt enkelt gå upp supertidigt imorgon och skriva den.

Hur mycket pensio är man inte om man ska lägga sig 20:45, VA VA VA? Just my thought.

Jag har bokat tid för att fixa naglarna på torsdag, fan vad snygg jag kommer bli! Om inte Lilla greken (sista och slutgiltiga namnet) blir kär i mig då, then he has got to be gay!

Vinter

Vad jobbigt det känns att det ska bli vinter. Är det någon som ser fram emot 8 månaders mörker?

RSS 2.0