PS!

HALLÅ ELLER, JAG FYLLER ÅR OM EN VECKA PÅ PRICKEN?! (minus frågetecken)

Kan någon låta mig gå i ide?

Jag är så jävla trött, va! Och inatt sov Axi över, hon skulle till ett jobb i morse och väckte mig 08:40. Skööönt, inte. Se kom hon tillbaka efter jobbet, tittade på Våra bästa år och nu tittar hon på Glamour. Helt insatt på pinsamma såpoperor. Så nu ska jag få bort henne därifrån, vi ska cruisa i hennes pappas bil (med musik den här gången, thank jävla God) och köpa godis och hämta kläder. Och imorgon ska Nici Almighty jobba på cafét igen. Jag ska äga världen med sallader, hoppas jag får stå i köket, ho ho!

För övrigt har jag blivit sjuk också, det är verkligen jättebra. Sommarlov och vara sjuk, aircondition-sjuk från Grekland.

Undra vad jag ska ha med mig för musik till bilen när vi ska cruisa?

Hallåå?

GUESS WHO'S BACK AGAIN?! (och det är nu ni ska jubla och sådär ni vet)

GREKLAND NÄSTA!

Wuhuuuuuuuuu! Hörrni, är jag happy eller är jag happy?! Om en timme drar vi mot Arlanda och Grekland, Rhodos. Har precis packat klart det sista, lyckats stänga min sminknecessär och packat ner mian lypsyl i handväskan. Nu ska mamma hjälpa mig vaxa det sista på min håriga (soon not to be) grekiska kropp och sen kommer taxin. Pirr i magen?! I think so.

Igår fick Axi sin tusen år försenade födelsedagspresent också av mig, vi ska på Jason Mraz! Hon blev så glad så hon bara grät. Knäppt, men hon är gullig i alla fall. Nu ska jag vattna min palm ordentligt innan vi drar, sen är det full fart frammåt till mitt älskade hemland Grekland! Snacka om glad grek! Jag, alltså. Jamennifattar.

Och hörrni, igår när jag kollade på Dharma & Greg som går mitt i natten höll jag på att absolut skratta ihjäl mig. När avsnittet var slut står det "Översättning: Alexander Schulman" Que?! Mr. Jag-är-lite-liite-bättre-än-alla-andra är tydligen inte så mycket bättre, för jag kan ju säga att det både var översättningsfel och stavfel! Lite roligt, det trodde man ju inte att den "berömde" Alex Schulman extraknäckt som.

FAN VAD JAG SKA ÄTA GYROS NÄR JAG KOMMER FRAM.

Nu kommer det vara sämsta uppdateringen här i världshistorien i tre veckor, men jag ska nog kunna klämma in ett inlägg då och då från något sunkigt internetcafé. Och på tisdag har jag bokat klipptid hos Rhodos bästa frisör. Fast jag skulle nog säga världens bästa frisör. Puss på er!








PS!

Givetvis var det för övrigt Axis fel att jag fick gå upp 05:30 idag. Så himla supertrött Nici. Men men, we love eachother i alla fall och jätteledsamt att vi inte ska ses på tre veckor. Ännu mer ledsamt att jag fick gå upp 05:30.

Så jäkla typiskt!

Klart man har glömt massa nödvändigheter till resan imorgon. Och idag var man uppe med tuppen så nu när klockan bara är tio har jag hunnit städa hela mitt rum, tvättat alla lakan och täcken och kuddar, druckit tre glas te och sminkat mig som världens snygging! Och givetvis fick jag skavsår igår mina damer och herrar. Hur typiskt är inte det bara för att jag har så snygga fötter?!

Nu ska jag in till stan (igen) och köpa ett par örhängen till bröllopet, hämta ut biljetter (I'll show you later!) köpa ett till lypsyl (man kan aldrig ha för många! De smälter i Grekland!). Och trosor, jag måste köpa trosor, det har jag inga. Jag vet att det är hippt och coolt att springa runt  med korta klänningar och inga trosor och blotta sig hela dagarna (tyvärr sätter ju Hollywood upp idealen) men det funkar inte riktigt för mig. Så trosor. Okej, jag måste skriva upp det här, jag kommer glömma vad jag ska göra i stan sen kommer jag bara köpa massa smink.

Åh, juste, jag köpte nytt smink igår! I'll show you later det med. Jag har ju massor att visa er!

Damer och herrar, idag är jag 17 år och 11 månader på pricken. Detta betyder att jag fyller 18 om på pricken en månad, och thank you very much åker till Grekland imorgon! Tjoho! Puss!

Handla lite, lite till bara...

Hej mina små gullepluttar! Är jag på bra humör idag, or what?! Torsdag idag, vilket betyder att jag ska till Rhodos om två dagar och vara där i tre veckor! Huhu! Och mitt nya smink makes me superhot (jag tänkte visa på bild, men jag blir inte superhot på bilderna så jag tänkte äsch skitsamma). Och mina fötter är supersnygga (det blev fransk manikyr för jag kunde inte bestämma färg någongång) och jag är inte lika hårig och har på mig mina nya shorts och ska ha flip flop och träffa Axi och rock on!

Jag ska in till stan nu i alla fall och köpa det sista och nödvändiga. Toffsar, hårnålar, deo, solglasögon och lite mera smink, ehe ehe hehe. Jamen det är nödvändigt! Smink makes the world a more beautiful place - på riktigt!

Och jag köpte nya skor igår, de ska ni få se senare när jag kommer hem. De är skitsnygga och supercoola! Men nu ska jag kila, för nu smsar Axi. Puss!


Såhär snygga är
mina fossingar!

Skönhetsdag.

Idag är det skönhetsdag! Eller ja, se-lite-mer-okej-utdag! Ni vet, när man ska på semester och ska göra allt "det där" innan. Därför ska ni nu få följa med på min asspännande resa tur hur man blir lite lite snyggare. Höh! Detta ska göras idag.

- Ta bort muschen
- Noppa ögonbrynen
- Duscha
- Raka benen
- Smörja in mig med tusen kilo hudlotion
- Ansiktsmask
- Fixa fötterna och måla tånaglarna
- Vaxa bikinilinjen


Så nu ska jag börja, med muschen och brynen och sen in i duschen! Fast först frulle of course. Jag har köpt sånahär Veet vaxstrimlor för ansiktet som är små och färdiga så man slipper anstränga sig så mycket. Jag köpte mina i Grekland förra året så det står på grekiska på hela paketet, men det borde ju finnas här i Sverige med. Och för grabbar finns det också! Och för torr, känslig och normal hy. Toppen på pillesnoppen, va? Då kör vi!



Sökandet efter kärleken...

Tänk att allt ska vara så jäkla svårt hela tiden. Jag diggar att vara singel och så, det är skönt och man behöver bara tänka på sig själv och sådär, lagom egoistiskt. Men för förebygga framtida problem kan man ju söka lite lätt under tiden. Jag snackar med någon kille nu som började allt med att smöra, det känns bra, det gillar vi, lite "du är så söt" och lite "va gullig du är" och sådär, och vips så han fick min msn.

Nu sitter vi och skriver till varandra, vilket vi även gjorde lite i förrigår. Han inleder samtalet med "det var ett tag sen"... Okej, grabben. Numero uno, det heter SEDAN, sen det är när man kommer för sent, då är man sen, det är en lång vokal. Numero dos, eh, vi snackade i förrigår?! Jag en ju en sådan trevlig böna, så jag skrek (skrika på msn = använda versaler och utropstecken). Konversationen avsluteades med att han frågade om jag kände någon pundare som säljer knark, för hans kompis hade en amfetamin-kris. Jahaja. Och sen bad han om ursäkt också, och sa att han förstod om jag var besviken på honom. Que? Coulden't care less. Och där försvann denne man som ett framtida poteniellt pojkvänsmaterial.

Bra att det finns singelbloggar, min och Anna Hibbs blogg på stureplan.se. Synd dock att det bara är jag och hon som är singlar i hela Stockholm för tillfället. Tur dock att jag läser hennes blogg! Nu ska jag käka jordgubbar. Gott!



EFTERLYSES: Har ni några snygga manfriends som ni känner skulle digga en hysterisk, skrikig, hårig och halvtjock brutta så är det bara höra av sig på [email protected], jag är inte så kräsen! Gärna män med hår i ansiktet (gäller dock ej ögonbryn). Men inte för mycket. Jag är på att gå på blindate! Set me up.

Carries bröllopsskor var i alla fall fantastiska.

Jag kom precis hem från bion. Sexand the city - the movie. Det har varit mycket snack om den, jag har väl själv stått för ca 5 % av Sveriges snack om SATC-filmen, varför vet jag inte. Jag vet inte vad jag tycker, jag blev ledsen, den var bra. Men var den verkligen bra? Var den fantastisk? Carries bröllopsskor var däremot fantastiska. Absolutley fantastic. Jag ska börja spara, jag vill ha dem skorna. Fantatsiska. Syns att jag trodde att jag skulle åka utomlands i sommar, ho ho ho. Nu ska jag köpa skor! Finns det Dior-skor på NK? FANTASTISKA.

Har ni sett filmen, hörrni? Vad tyckte ni? Om filmen alltså, inte om skorna. Eller jo, skorna också.


Sex and the city - finally!

Wuhu! Igår reserverade jag och min moster Anneli biljetter till Sex and the city-filmen. Jag är HELT lycklig i hjärtat! Jag trodde i och för sig att jag skulle se den här filmen med Ackie, men ni vet. Man tager vad man haver! Fan vad kul det ska bli! Wuhuu! Dagen, och Carrie Bradshaw, till ära ska jag ha på mig glitter of-fucking-course.

Och nu ska jag dra in till stan. Snygg är jag, glittrig är jag, sminkad är jag, glad är jag, och sen är jag! Puss! Jag återkommer ikväll!

Sommarsminkning!

Idag kunde jag inte behärska mig anymore. Fick studiebidraget idag och vips sa det så var jag på mitt älskade Åhléns city och sprang runt vid alla vackra ögonskuggor och läppglans! Jag behövde sommaruppdatera min sminklåda... Ehe, mina sminklådor. I alla fall! Svängde förbi Make Up Store trots att jag inte brukar ha dem som favvo, eller ens på top 5 faktiskt. Men idag så! Världens nsällaste brutta med assnygg sminkning hjälpte mig hitta både det jag letade efter, ett puder, och givetvis lite till...

Så detta införskaffade jag idag!


Mörkt puder, Dual Foundation som jag använder som solpuder på vintern och vanligt puder/tunn foundation på sommaren när jag är brunare i färgen rio de janeiro. Köpte även en turkos penna eyepencil, i färgen Copacabana även den från Make Up Store. Och sen hittade jag rean! Isadoras triple eye shadow i färgen 89 funky roses med en guldig, orange och rosa skugga. Såhär snygg var min nya penna!






På det undre ögat har jag använt mig av de nya tre skuggorna, och en grön som jag har sedan tidigare på mitten av ögonlocket, Isadoras eye shadow quartet i färgen 43 whoopee! Under ögat har jag min fina nya turkosa penna, den gula/guldiga på hela ögonlocket, den orangefärgade ut mot yttersidan av ögat och den rosa från ögat vid ögonglobens slut och ut mot mitten av ögat. Svart kajal inne i ögat på ovansidan och vit kajal inne i ögat på undersidan. Klicka på bilderna för att få dem större. Och eyeliner, Lancôme artliner som är helt rockey.

Are you diggin'?!

RSS 2.0