Dum blogg.

Bloggen har inte fungerat på hela dagen! Jag är så himla arg, jag har ju massor att berätta men nu har jag inte tid. För kvart över fem ska jag vara i Alvik och sitta och äta på Axis jobb. Sen ska vi till Huset, igen, haha! Det är vårt nya stammisställe. Jag återkommer med bakisrapport imorgon om jag inte hinner skriva ett snabbt inlägg hos Axi.

Puss på er, gullepluttar!

Förresten, vill ni se min gifta judiska man som jag råkade hångla med? Och är man på pickalurven, så är man. Så!



Så flickor, om ni träffar den här grabben ute. Dont´t even bother! Visst var han ganska gullig,
men han hade både fru och var inte världsmästare i att kyssas. Inte ens i närheten, faktiskt.

Fan vad allt är bra ibland.

Jag har fått min lön. Snygga Greken har kommit hem från Grekland och stannade alltså inte där i all evighet (dock är jag arg på honom, men skit i deeet!). Lilla Greken som läser hemspråk med mig och jag hälsade äntligen på varandra (dock var det inte med flit, men skit i deeet!). Jag ska boka tid för snygga naglar imorgon. Det är utgång. 20 grader imorgon. Jag ska vara naken med världens minsta klänning. Jag har köpt min favvojuice (Pago limited edition med melonsmak, yumm!). Och jag ska beställa hem SATC-boxen på måndag.

Ibland är livet toppen på pillesnoppen.




Det enda som fattas nu är lite nytt smink, ett armband och en ny väska sen leker livet.

Harry Potter



Harry Potter och halvblodsprinsen skulle ha biopremiär nu den 21 november. Men eftersom alla blev glada och lyckliga och fick Harry-pirr i hela kroppen så tyckte dem att det var en toppenidé att flytta fram premiären till sommaren 2009! Haha! Vilka idioter det finns i världen. Det är sådana här dumma saker som skapar krig, hat och osämja i världen. Och de brillianta människorna på Warner Bros-stället tyckte även att de skulle dela upp Harry Potter och dödsrelikerna i två delar. Jag säger bara tre ord; krig, hat och osämja. Bah!

Dags att öla ner lite, va!

Jag känner mig som en rockstjärna. En rockstjärna på turné, ni vet. Med kåta groupies och mycket alkohol. Så mår jag nu. Inte för att jag har några kåta grupies efter mig (tyvärr), men jag har ont i huvudet, är superhungrig, utmattad, trött, luktar nattklubb och har typ tinnitus! Bah! Nu skulle en semester sitta fint.

Igår var en spännande kväll. Vi drog till Trädgården (jag trodde att det låg i Göteborg, men det räckte att vi åkte till Rådhuset, ungefär) och där drack vi en öl. Det var jag, Axi, hennes pojkvän Micho, och hans kompisar Undercover-Bangladesh-Alex (han kom från Colombia, men det såg inte ut så) Hamse och Andreas. 20 minuter och en öl senare kånkade vakterna ut Micho. Han ansågs våldsam, han bråkade med Axi och var upprörd och gormade lite och Undercover-Bangladesh-Alex skulle leka FN och stoppa allt men det gick inte, så därefter stod vi ute och så skulle alla kiss and make up, och sen blev det så väldigt så sent så vi drog till Burger King, käkade lite och sen kom vi hem. Alla på pickalurven.

Och sen var jag på Huset med Axi i fredags, då var det party party också. Alltså, ni som snackar så mycket om "när jag var ung, då kunde jag minsann gå ut varje dag, men nu orkar jag inte det länge... Men när jag var ung, minsann!" Que?! Nu har jag gått ut onsdag, fredag och lördag, och jag känner att lite rehab skulle sitta bra. Därför ska jag äta frukost nu. Yumm. Fast det är kebab jag vill ha! Puss på er!

Fanfanfanfanfan.

Fan! Jag är så himla upprörd. Nu tänkte jag att jag drar igång en film (typ Hitta Nemo, hur länge sedan var inte det?!), käkar något gott, dricker lite cola, fnissar lite, kliar mig på magen och fnissar lite till. Men det kan jag ju inte göra, för imorgon börja jag skolan JU?! Jag är inte på humör för att börja skolan, kan inte sommarlovet vara föralltid? Ett år till studenten. Kom igen! Nu kör vi på brudar och grabbar! Puss på er. Städa, städa, städa. På lördag blire utgång igen, hoho! Puss.

UTGÅNG

Har jag sagt att jag är hemma? JAG ÄR I ALLA FALL HEMMA! Det var äkta pensiosemester. Så nu tar jag igen det, det här är det första fylleinlägget jag skriver. Tur att jag inte är superfull då! Jag och Sissi ska ut på ett rockställe och möta upp Axi och company senare. Vi är så panka att vi måste vara fulla innan vi ens kommit in. AAH, KATASTROF! Man måste betala inträde. Grabbar och tjejer. Jag är på G, jag är på pickalurven, och jag är helt PÅ att skaffa mig en liten snygging ikväll. Och Sissi är så jäkla snygg, och luktar gott faktiskt.Nog om det, vi har i alla fall diskuterat vilka vi skulle sätta på om vi var lebbar. Leighton Meester är min brud, och Sissis är Katy Perry, vi ska åka till Vegas, gifta oss med dem och ge dem så mycket orgasmer att de aldrig lämnar oss - som Sissi så fint uttryckte det. Sissi säger att hennes har så snygg kropp och så vackra ögon.

"Skulle hon fråga om jag ville ha sex skulle jag aldrig säga nej, jag skulle säga: ska vi ta det på hotell eller hemma hos mig?" Haha!


Grekland, nästa!

Nu drar jag till Grekland en sväng mina damer och herrar, I will be back! Puss på er.



Bakis

Fy fan vad jag är bakis, Hanna sitter och tittar på Törnrosa och jag är superhungrig och Sissi var precis här och hämtade sina kläder sedan igår. Igår var jag så väldigt så mycket på pickalurven, vilket syns på mitt stackars mobilsmycke. Det är en bläckfisk gjord av pärlor, och två av benen på stackars bläckfisken har gått sönder!

Igår kysste jag en gift man. Eller ja, han kysste mig. Hans fru bodde i Israel, han var jude. Och snygg, och hade världens konstigaste namn. Så då kan man bocka av det från hångellistan, en gift man och en jude. Tjoho! Han kunde bocka av en tjockis och en grek. Wöö!

Nu ska jag hämta mer vatten, gott. Jag är så sugen på cola så jag vill dö. Puss på er!


KUNG FU... PANDA? HUH!

Hej mina små vänner! Kom nyss hem från bion, har sett Kung Fu Panda, och den var ju superkul! Och jag satt bredvid världens mongo, han luktade inte smultron heller. Och imorgon är det GO 08, VET NÅGON VAD DET ÄR FÖR ÅLDERSGRÄNS IMORGON PÅ STURE? Och äta frulle i Globen ska vi göra också imorgon bitti 08:08... Hjälp.

Alltså betyder det att jag borde sova - typ nu! Och vårt Disney-marathon går bra. Igår tittade vi på Oliver och gänget och i morse Pocahonthas. Jag kom fram till en sak... Handlar inte ALLA Disney-filmer om att typ alla är olika men man ska älska alla i alla fall? Varför ska man ens snacka om budskap om det är samma i alla filmer?


Efterfest

Ja, nu har ja slutat vara bakis sedan min födelsedag den 4:e augusti. Haha! Nämen, jag skojade. Kom nyss hem från jobbet, och har funderat lite. På födelsedagen drog vi ut efter släktkalaset, tre tjejer på språng alltså. Jag, Sissi och Axi.Vi drog ut på Nivå 22 och drack billig öl och billiga lakritsshots för inga pengar alls och jag blev grattad av vakten. Klockan ett stängde det, så då skulle vi dra vidare. Då träffar vi massa konstiga män som vill ha med oss på efterfest på civilpliktsrådets kontor. Huh?! Que?! Jamenvisst.

Så vi hängde på, fick lite mer dricka, blev lite mer på pickalurven och sen börjar ju raggandet. Och egentligen är ju en efterfest en förlängd version av fem i tre-ragget. Sissi bytte nummer med någon man, Axi blev porrbiten i örat av en annan och jag småraggade lite på alla. Why not, liksom?

Och nu har min kusin Hanna och jag Disney-marathon. Igår tittade vi på Mulan och Det magiska svärdet - kampen om Camelot. Nu tittar vi på Ringaren i Notre Dame, och Esmeralda är helt snygg!



Tar livet slut när barnen blir vuxna eller dör?

Hörrni, jag har funerat lite på det här med barn. Inte för att jag ska skaffa några på ett bra tag (om ens alls), men ändå. Nu när jag var i Grekland i tre veckor läste jag en bok som hette Odjuret. Den handlade om en man som övergrep sig sexuellt på små barn och därefter dödade dem. Ja, jättehemskt, jag vet. Jag grät halva boken, men men nog om det! I boken får man följa pappan till ett av de här barnen, och när barnet dör så ser inte pappan någon anledning till att leva. Förståeligt. Men egentligen, inte? Visst att det är jättehemskt, och visst att det tar flera år att komma över en sådan sak. Men då kan man ju skaffa ett nytt barn, som man kan älska lika mycket om inte mer. Och om man hade ett liv utan det här barnet innan barnet kom till världen, och man överlevde och allt var jättebra, varför ska då livet ta slut när barnets liv gör det?


Samma sak om man är ensamstående förälder utan partner. Och när barnen växer upp, blir 18-20 bast, flyttar hemifrån och sådär. Vad händer då då? Jag fyller ju 18 snart (om 2 dagar, 3 timmar och 46 minuter för att vara exakt) och jag har tänkt på det. Min mamma har ingen partner, jag kommer inte vara hemma speciellt mycket nu, jag kommer flytta hemifrån om ett år efter gymnasiet. Vad händer då då? Är man ensam då? Har man plötsligt inget liv?


Om man skaffar barn, blir barnen ens liv?


RSS 2.0