Minusgrader

Det är minusgrader och klockan är halv tio. -0,9 står det på termometern... Jag lyssnar på lite julmusik, försöker sätta mig in i hela grejen. Fan vad jag hatar det är, det är nu helvetet börjar.

Junkie?

Jag känner mig som en missbrukare. Ni vet ju hur jag brukar tjata om min Schulmanmani och sådär? Nu är det iofs mer Zytomierskamani om jag ska vara ärlig. Efter att de blev så otrevliga och slutade berätta saker för sina läsare (hur är det möjligt att folk på aftonbladet får reda på mer om deras liv än bloggläsarna som är inne minst en gång om dagen! Bah!) Så jag valde att strejka. Jag har härmed tagit bort Katrin Zytomierskas blogg från mina favoriter. "Okej, grattis?" tänker ni nog nu. Problemet är att jag inte kan behärska mig. Ändå går jag in på den förbannade bloggen en gång i veckan och läser hela veckans inlägg på raken!

Nu är det nog med det. No more! Ni ska hjälpa mig. Nu ska jag på rehab. HÖH!

När vi...

alltid spenderade tisdagarna med varandra och tittade på alla våra serier. när vi skrattade så vi grät när vi lagade mat. när vi spelade in vårt matlagningsprogram. när vi firade dina födelsedagar med hemmalagad tårta. när vi ritade saker på i olika färger på din balkong. när vi åt pizza. när vi förskte spela gitarr. när vi tittade på notting hill - årets film. varje år. när vi sjöng singstar och jag alltid förlorade. när jag duschade hos dig ett helt sommarlov. när du skjutsade mig på pakethållaren på cyckeln från skolan. när vi såg en snygg kille och jag snubblade i rulltrappan.  när vi spelade tv-spel och körde bilar. när jag tittade på tv i din morfars ferrariröda bil och du körde. när vi åkte kärlekstunneln och du fick ont i ryggen men vi rörde oss inte ur fläcken för att vi skulle bli snygga på kortet. när vi satt inne på internet och letade efter snygga killar. när du hade svamplektion med mig. när vi pratade om sex i fem timmar i rosa rummet. när vi testade alla ben &jerry's glassmaker. när du skrev ett brev till mig på skolavslutningen där du kallade mig din grekiska gudinna. när du var den enda familjen jag hade.

and now you're just leaving.

RSS 2.0