Jag har blivit sjuk. Så nu sitter

0-69b86285a2d1e24964fb01c72a3e1549.png

Jag har blivit sjuk. Så nu sitter jag på jobbet och dricker Vitamindricka, har snorpapper och missbrukar lypsyl. Mer än vanligt alltså. Fast inte oftare än var tionde minut smörjer jag in läpparna för att jag bara andas med munnen. Och då har jag iofs hållt mig i nio minuter.


Gambia!

Jag har hittat ett nytt ställe att resa till, för det är någon konstig ding-dongfeber typ på Kap Verde. Gambia! Så fint, så coolt, så bra! Man kan tydligen få lite Malaria men det finns tabletter att käka. Titta va fint!







Hahaha!!

Goddag mina kära läsare! (Mimmi, haha)

Idag ska jag på Snabba Cash, och jag ska ha på mig mina glitterleggings. Ja?! :D Ville bara säga att om det är någon sm läser här som INTE är Mimmi kan ni läsa hennes kommentar till mitt "Rakad"-inlägg om ni vill ha lite kul. Idag ska jag iaf på dubbeldejt med min pojkvän, och hans syster och hennes pojkvän. Vi ska spela biljard, äta buffé och titta på Snabba Cash. Jag kan inte spela biljard, det blir kul. Haha! Nu måste jag bli snygg, puss



För övrigt tycker jag att Jens Lapidus, som skrivit boken är värsta svennehunken.
I alla fall när munnen är stängd. Mums.


Studentklänning

EXAKT så här ville jag se ut på studenten. Jag ville ha en klänning som hade lite koppling till mina rötter, det var absolut omöjligt att hitta förra året. I år finns den perfekta klänningen, men studenten tar jag minsann inte.




H&M, 349 kr.
Finns även i svart med färgglada broderier i rosa osv, och även naturvit med svarta broderier. Till er icke greker, alltså, haha!


Men don't want to look at naked men

Jag höll på att absolur skratta ihjäl mig när jag så det här. Eftersom killar inte gillar att titta på tränade, snygga, perfekta killar i kalsonger så har det här företaget JBS Underwear valt att marknadsföra sina kalsonger på kvinnor istället som beter sig som män. Här får ni en rolig video och fotobevis. Kvinnorna på bilden äter flingor med öl, somnar i fotöljen, sitter på toa och läser och rakar sig. Time to laugh!





Men don't want to look at naked men, helt enkelt. Haha!
Nu är det för mycket naket på min blogg, nu blir det två totalpåklädda veckor här. Herregud.


Hello Kitty-kalsonger

Måste bara visa, nu när jag letade efter snygga håriga män hittade jag det här. BUT WHY, GOD?! WHYYYY?! Blä.




Rakat

Måste bara fråga er en grej. Mina fem läsare typ, haha! Det här är lite barnförbjudet, men när karlar rakar sig (ni hajar ju vart) och man är smal och inte har ene egentlig "gräns" vart magen slutar och börjar. Hur gör man med ragagrsträngen? Jag rådiggar raggarsträngar, och diggar iofs hår överhuvudtaget. Men kapar man bara av den då? Tycker att detta är konstigt. Och män som rakar bort allt och brösthår och sånt som ser ut som små barn diggar jag inte. Det ska vara hårigt och manligt,det blev hus i helvete när min pojkvän hade rakat bort håret under armarna en gång för "att testa". Nu testar han inte mer. Han har för övrigt perfekt kroppsbehåring. Fast det är lite ojämt på benen. Mitt ex rakade bort kanterna på raggarsträngen för att den skulle vara smal. Hur gör ni/era killar (vet att det är mest tjejer som läser här, så..) 

Yumm-ie.


Jag gillar egentligen inte så muskliga killar, men jag gillar svett, hår och mörka. Så jag smälter over here! Och saknar min pojkvän lite faktiskt.


Ashley Olsen

Missade totalt denna klänningen på Golden Globe, tycker den är fantastisk! Gillar inte egentligen Olsen-twins så mycket, men den var fin på henne. Tror dock att det skulle vara finare med den färgen på en mörkhårig kvinna. Hennes klänning kommer från märket Erdem. Ser ni att det är SATC-skorna? Manolo Blahnik-skorna som Big har "to close the deal" när han friar till Carrie andra gången. Love it.



Ginas nya modell!

Hörrni, jag var ju på Gina Tricot för typ en månad sedan och handlade lite saker. Ett par glitterleggings och två tröjor och så. Men i alla fall! Har ni sett att de har en ny modell? Jag såg i alla fall nya bilderna med henne när jag var där, och diggade det lite men tänkte inte mer på det. Jga har hört rykten att hon bara gör underkläder för den vanliga modellen inte vill göra det nå mer. Men jag har för mig att jag sett henne i vanliga kläder också?

Tycker hur som att det är bra med lite omväxling och gillar att hon är mörk och mörkhårig!




Löööönespeeec

Jag fick precis min lönespec. Får dubbelt så mycket som förra månaden! Lööööve iiiiiiit :D


Kaos

Det är absolut kaos här. Alla greker åker hem i helgen och eftersom de sagt upp sin lägenhet är den tömd och obeboelig. Alltså är Jiajia här och ska bo här och min moster och hennes man ska bo hos en annan grekbekant. Så idag har det varit full fart ner och upp ur källaren och fram och tillbaka, och gnäll hit och svordomar dit. ESm en vanlig dag alltså. Nu är jag dödstrött och hungrig så ska göra macka och O'boy och titta på Anastasia.

Vamos!

Going mad

Jag är faktiskt på gränsen till att kunna mörda någon eller råna en bank och sitta i finkan ett år bara för att vara utomlands i en vecka (fast helst två, om jag ändå ska sitta inne sen i ett år). Tänk solen och värmen och lukten och havet och allt. Jag dör. Kanske att jag ska döda mig själv istället? Nej, sånt ska man inte skoja om...




Jag dör...


Som nykära

Eftersom jag och min pojkvän inte har setts sedan onsdags morgon och bråkat sedan torsdags eftermiddag, så nu när vi är kompisar igen är vi som nykära. Jag får kärleks-sms var tionde minut och får massage och får välja vad vi ska titta på på tv. Nu sitter jag dck hemma och äter lite och tittar på Ellen show, och ska snart iväg till jobbet. Det känns som en bra dag! Efter det ska jag till Brandbergen och min pojkvän ska möta mig i Handen mitt i natten. Det rullar! Puss.

Stendöd på Golden Globe

Men tror ni att jag vaknade kl 02 (eller 01 för den delen också) när det var dags för Golden Globe?! Jag hade ställt in TVn på rätt kanal och mobilen på rätt tid och när det ringde (ch jag låg i sängen med kläder och smink på) var jag som sagt stendöd. Nu är jag ledsen och deprimerad och hoppas att min pojkvän ska ge mig något fint idag. Så nu har jag i alla fall suttit här hela morgonen och googlat bilder för att kunna ge er finaste och fulaste klänningen och allt. Ni måste ju kunna lita på mig, jag känner mig som en svikare. Här kommer det i alla fall! Finaste klänningarna, fulaste klänningen, årets besvikelse och Siennas vackra från 2007 som man aldrig glömmer. Enjoy!


                                            VACKRASTE


Chloë Sevigny i Valentino


Lea Michele i Oscar de La Renta


Olivia Wilde i glittrig Gucci



FULASTE


Jag vet inte vad de heter men mannen är ju han Duchovny och tjejen känner jag igen men vet inte vem. Jag blir så arg på sådana här människor, som får en INBJUDAN TILL GOLDEN GLOBE och spottar på den på det här viset. Förnerdrar dem.  Det var som Carola på Idrottsgalan för något/några år sedan men en ful kort klänning med blommor på och en kofta från H&Ms barnavdelning. Bannlys dem! Skjrta och kjol, PÅ GALA! Katastrof.



ÅRETS BESVIKELSE


Vackra, eleganta, franska Marion Cottillard kom i en hoochy klänning från Dior som bara ser helt slampig ut faktiskt. Marion ser alltid så elegant och vacker ut, och nu vet jag inte vad som hände. Besvikelse 1.



Niel Patrick Harris, Barney i How I Met Your Mother är tydligen gay. Här med sin pojkvän.  Jag som trodde att vi skulle hooka, nu vet jag inte vad som hände. Besvikelse 2.

ÖVRIGT


Min älskling Jennifer Aniston var mer vågad än någonsin typ, här med slits upp till höften och ena axeln bar. Porrigt och vackert i Valentino!


Tror att det här är 2007s Golden Globe, då Sienna Miller sopade golvet med sin fantastiska klänning från Marchesa. Fortfarande ett hett samtalsämne!


Byte vid utgång?

Måste bara fråga er en sak som jag skulle fråga när jag gick ut i fredags. När ni ska ut på krogen eller byte om till finkläder överhuvudtaget, byter ni underkläder då också? Om jag ska ha fina käder på mig måste jag ha fina underkläder också. Är alla så eller bara jag? (och min mamma tydligen) Detta gäller självklart inte när man har mens.

Släktmiddag

Goddagens! Jag sitte rhär och hungrar ihjäl, men ingen bryr sig om stackars mig, sp skriver jaginget till imorgon så har jag svultit ihjäl. Fast jag har ju lite resurser att ta på först i och för sig...

Idag är det släktmiddag och det är därför jag svälter, inte för att dte inte finns massa mat (vi är ju greker) men för att greker äter middag fett sent och jag åt frukost vid 12.

Och bråkat med min pojkvän har jag gjort också, för ovanlighetens skull. Haha! Vi får se när vi har tjurat färdigt så kanske jag äntligen kan träffa min byfriend igen.

Men nu ska jag skälla på min mamma som har stekt kyckling - lagom så att det luktra stekt kyckling i hela huset men inte tillräckligt för de är råa i mitten och ska bara få "stekyta", vad är det för skitsnack? Bah!

Om ni undrar

Jag har inte dött, bara nästan. Var ute igår med veteran-festrpissar, och hade släktmiddag i morse kl 12. Sen kom jag hem och har sovit, fyra timmar hann jag sova inatt. Jag är trött som ett as, och hungrig. Nu ska jag äta toast och titta på tv. Adjö!

Nu ska jag in till stan. Den här t

586dd4f729235c31c91ecb9a67efc019.png

Nu ska jag in till stan. Den här tröjan köpte jag så HM på rean för hundra spänn.


I'm talking pedicure on our toes, toes



Sugen på utgång idag, vilka är på?!


Värmerekord!!

Idag när jag vaknade var det bara -1,4 grader ute. Först trodde jag att det var -14, men sen såg jag den lilla lilla punkten där emellan och blev absolut överlycklig! Snart kan vi ju gå ut i sandaler! Tjoho!

För övrigt grät jag ändå till Juno, när hon precis hade fött och Bleeker kom och la sig bredvid henne i sjukhussängen och de kramades och hon hade randiga strumpor och han hade smutsiga skor. Jag saknar min pojkvän.


Det blev Juno istället. Bättre att

4e9de6d42991b941445989bc04dc2b23.png

Det blev Juno istället. Bättre att skratta än gråta.


A Walk to Remember

Jag är så jävla ledsen. Jag hatar hatar hatar vintern, jag fryser, jag är blek, min julgran ska ner i källaren idag, jag har glömt äta middag, jag har inget fast jobb, jag bara bråkar med min pojkvän, jag har inte träffat Sissi på jättelänge, min mamma har galen pms, och jag god damn fryser. Och ont i magen har jag och mår illa. Och mina naglar som jag sparar nu går bara av i alla fall, idag är allt meningslöst. Så nu ska jag göra varma mackor, oboy, pop-corn och äta upp weinerbröd som min elaka pojkvän köpte igår. Och titta på A Walk to Remember, och gråta lite och tycka synd om mig själv och mina varma mackor. Adjö! Rekommenderar filmen varmt. Den är astöntig, asbra ch man gråter som en stucken gris. Får se om det funkar nu på mitt PS2, jag är ju så teknisk ni vet... Annars måste jag ringa min elaka pojkvän och fråga, det vill jag inte, då vinner han. Hell no. Utomlaaaands... :(




Hahahaha

Jag skrattar på riktigt högt rakt ut fast jag är ensam hemma när jag läser dessa. Det är många känslor på gång, skräckblandad förtjusning, jag skäms och blir generad och kan inte förstå hur pinsamt det kan vara. Jag har typ skickat sms fel två eller tre ggr. Inget har varit pinsamt, fast en gång skrev jag till pjkvännen att det var en pudding på jobbet - smset skulle till Sissi. Ingen skada skedd!

Vill ni skratta lite, gå in här:
http://www.felsms.com/search/label/*%20Vuxet

Hermione Granger

Asså, visst att hon är magisk och häxa och allt. Men vart är resten av hennes ben?
Förövrigt är kampanjen väldigt snygg, och hon också. Fast hon är snyggast med två ben. Kampanjen är för Burberry Prorsum vår/sommar 2010.


one leg.


two legs.


Måste bara

Måste bara säga att mina biffar blev asgoda. Jag gjorde fetaostsås till (ni vet, är man grek...). Det var supergott. Nu när Bree blivit helt non-Bree i DH så kanske jag ska ta över hennes plats? Undra om jag ska baka nu när jag ändå håller på...?


Jag lagar mat till min man. Jag ha

0-5d4cab1bacb8b734f3061b976ec24c71.png

Jag lagar mat till min man. Jag hatar att hacka lök. Det är det värsta jag vet. Jag vänjer mig aldrig vid det. Så här slipper man få ont i ögonen. (och jaaa, det är 12 vitlöksklyftor där i bakgrunden. Jag är grek, okej?!)


Kap Verde

Jag tror att jag har sagt det, men är inte helt säker. Jag och min unduglischen pojkvän tänkte dra på en enveckas-resa nu i början av februari. För jag typ gråter så fort jag tittar ut genom fönstret, och vi behöver lite egen tid. I alla fall! Eftersom jag är bäst på att leta, söka, hitta, finna så kollade jag upp alla flygbolag, alla resor och alla priser. Billigt, i en vecka, inte för mycket turister, strand och sol. Okej, vamos! Kap Verde. Fantastiskt. Henke Larssons pappa kommer därifrån. Bara en sån sak! Henke!

Tänk vad underbart, bara jag och min älskling på Kap Verde (det är typ ett land, tror jag i alla fall, om består av typ bara fem små öar. Öarna sammanlagt är mindre än Gotland och det finns 2000 invånare. Sammanlagt. Perfekt. Nytt. Bara Fritidsresor som åker dit. Högsäsong typ dec-jan, lugnt i feb. Perf.)

Nu blir det nog inte av, för jag är så förbannad på min elaka pojkvän så jag har sagt upp mig från resan, förhoppningsvis för att få hnom att lida lite. Tyvärr är det mest jag som lider. Ser ni min pjkvän på stan, säg att jag fortfarande vill åka och att han ska överraska mig med en resad dit. Jag är alldeles för envis för att säga det själv. Här kommer en underbar bild på Kap Verde, paradiset:


En liten hemlis

Egentligen är det inte så hemligt. Men igår kollade jag igenom min gamla skivsamling, allt från 90-talet med köpta skivor och Spice Girls osv till början 2000 med hembrända skivor. Lyssnade igenom dem. När jag gick i nian ch ettan på gymnasiet var jag en rocktjej. El rock chic supremo! Musiken var fantastisk. Three Days Grace, Bullet for my Valentine, My Chemical Romance, Nickelback, Breaking Benjamin, Silverstein, Taking Back Sunday, 30 Seconds to Mars, The Red Jumpsuit Apparatus and the list goes on... Jag hade svarta jeans, nitskärp, kajal, converse och så vidare. Handlade allt på Carlings. Ja, men ni hajar. Ville bara dela med mig om detta. Och det viktigaste som fanns var min underbara vän Camilla, musiken, konserter, känna sig fri och sticka ut. Det var förbjudet att vara solbränd, ha blonda slingor och gilla mat. Det gjorde jag ändå. Tuffa tjejer äter inte och vill absolut inte vara blonda och solbrända. Då såg jag ut så här:



Nu vill jag inget hellre än att ha Lauren Conrads hår, vara solbränd, ha på mig kläder med paljetter och det viktigaste i livet är min pojklvän och alla mina vänner. Och min familj såklart. Och svarta kläder är tråkigt. Nu ser jag ut såhär och handlar på H&M, Gina Tricot och Bik Bok:


Tvingad

Jag är tvingad att blogga. Det är Mimmi som tvingar. Jag har klurat halva dagen på vad jag ska skriva om. Jag har egentligen ganska mycket att berätta, men det är så mycket att det inte ens blir kul att läsa. Idag har jag varit ensam. Jag har rensat ut min garderob och tittat på Kenzas Thailandbilder. Jag har varit inne på Ving, Apollo och Fritidsresor och tittat på bilder på stränder och grillade fiskar. Jag har läst hela universums bloggar. Jag har saknat min pojkvän (som jag är arg på, så jag har inte kunnat säga det till honom). Jag har varit sugen på choklad. Jag har undrat när man ska uppfinna teleporteringsmaskiner (och om det ens går?). Jag har varit på dåligt humör och jag har undrat om jag ska skita i hudcancer och åka och sola solarium ändå, för lite utomlands känns det ju.

Och jag har köpt legging med stenar på. De är asfina. De är från Gina Tricot. Svarta med glitterstenar på i fint mönster. När ska jag ha på mig dem?

Victoria Secret

Igår var det jag som bestämde vad det skulel tittas på på min pojkväns nya platt-tv. Victoria's Secret fashion show och därefter The Break-Up. Det är ju Jennifer Aniston. Skulle jag varit lite psykstörd och kille skulle jag nog stalkat henne. I alla fall!

Kan ni fatta att han klagar? KAN NI FATTA ATT HAN KLAGAR? Jag tvingar min pojkvän titta på halvnakna supermodeller och killen gnäller! Helt sjukt. I och för sig är ju varken Tyra, Adriana eller Gisele med längre. Men de är ju fortfarande halvnakna! Efter en utskällning och en predikan om "du skulle bara veta hurbra du har det", så tttade vi på både VSFS och The Break-Up. Jag vann. Fast Fergie tyckte han minsann om att titta på. HRMPF!




Jeansleggings

Jag köpte fyra par jeansleggins igår. Jag har fått dille. Och min mongopjkvän typ dör för han tycker det är jättesnyggt. Det är väl för att min stora rumpa är i vädret, men det är väl tur att han diggar det iaf. Men paljettleggings gillar han minsann inte, clownbyxor säger han. Skit i han, säger jag!

 I alla fall, jag har hört att det är någon diskussion om att man inte borde ha leggings med bara tröja om den inte går över rumpan. Jaha? Vad menas med detta? Det är typ Elin Kling, Ebba von Sydow (är inte hon helt ute nu?) och någon mer som jag inte ens vet vem det är. Elin Kling är för, Ebba säger att bara anorektiska tjejer får ha och den andra damen blir helt galen.

Jag förstår inte. Finns det inget bättre att bråka om än... Leggings? Hör ni hur det låter? Det är ungefär som när jag och min pojkvän bråkar om vad vi heter på msn. Herregud. Nu ska jag och mina jeansleggings iväg ut i kylan. Adjö!


Aj

Min pojkvän slog mig i sömnen i natt förresten. Det gjorde lite ont, han har fått skäll och bett om ursäkt hela dagen. Det är farligt när man drömmer drömmar som känns som om det hände på riktigt, speciellt när man drömmer att man hamnar i slagsmål. Det är iofs lite konstigt, jag drömde ckså att jag var i slagsmål inatt. Men inte slog jag honom inte. Det ska det nog bli ändring på.

2010

Jag var en sån jävla pudding igår. Små barn kallade mig prinsessa och jag ägde världen. Dagen spenderades inomhus med min pojkvän. Jahaja, det var ju mysigt. Jo, det var det ju faktiskt. Men man önskar ju att man kunde vara lite cool och fresh och bara träffa massa kompisar, dricka och inte behöva barnvakta ett barn som inte lyssnar. Men men! Det här är livet jag valt, ibland undrar man ju om man väljer rätt men gjort är gjort och älskar man så älskar man. Jag måste bara berätta en sak.

Alla människor jag någnsin träffat har typ tyckt om mig. Jag är en ganska lätt person, och har de inte diggat mig från början (typ Mimmi, haha ;)) så har de tillslut blivit charmade och tyckt om mig. Detta gäller praktiskt taget alla människor jag träffat i snart tjugo år, utom Axelias familj och min pojkväns farmor. Shit pommes frites! Den där tanten hatar mig mer än hon typ hatar djävulen. Och supertroende är hon också, katolik, och jag kan inte Fader Vår-ramsan. Ni kan ju tänka er.

Träffade Loam igår i Kista också. Ni vet, när man panikhandlar det sista och ser ut som att man just bajsat, typ. Hon bjöd mig till Nedas kille som skulle ha "chillkväll" med typ halva Samgymnasiet. Säkra källor har meddelat att det inte var chill och idag är Loam 20 år och tydligen inte så full i magen, haha!

Nä, men jag längtar faktiskt till att jag fyller 20 själv (augusti, 8 månader och 3 dagar to go, då va...) och kan bjuda in till stort kalas med min underbara föredetta klass och min ännu mer underbara föredetta föredetta klass och bli på pickalurven och äga stan. Nu ska jag sova, jag dör.

Nu ska jag ng titta på baksmällan, måla om mina naglar och sen sova. Nice! Jobbar natt imorgon, det känns ju.... Kul. Adjö!

RSS 2.0