Do you mean the cookie nose tower?

0-2969216cee68e7187ee455907759ced7.png

Do you mean the cookie nose tower?


God Jul!

Jag har jobbat röven av mig senaste tiden och nu är jag i Jönköping och firar jul! Min pojkvän är med, det är stora grejer det här. Det har gått bra. Nu är det jul nr two, imorgon åker vi hem. Skönt. Synd dock, för det finns ingen mat hemma. Puss på er och god jul allihopa!



Jag fick bestämma kläder på D igår. Så här snygg gjorde jag honom. Mums.


Jävlar!

f83ac7aa98b66b851a7f5e8b5b7ed1.png

Jävlar!


Idol 2009

Det är ett väldans rabalder om det här med att Idol-Eriks flickvän tydligen skulle stått där på scenen medan Erik sjöng vinnarlåten. Rabalderna handlar om att Eriks flickvän är pinsam eller de som tycker absolut motsatsen och säger "men det är bara guuuulliiiiiiiigt!". Jaha. Jag vet inte vad jag tycker? Skulle Daniel vunnit Idol skulle jag lätt stått där. Jag är iofs ett miffo. Men det hade varit coolare om det hade sett ut som att han sjöng för henne, typ som en musikvideo istället för att han ska sjunga, och hon ska sjunga med och jucka lite i takt till musiken. Lite för mycket nattklubb på TV4, hallå.



Hoppas. Jag sa ju det. KAR-MA.

6beb2ee2ac72e9801a502f2b20b2ee46.png

Hoppas. Jag sa ju det. KAR-MA.


Ra-ra-rom-mama!

Godmorgon!

Idag är jag  uppe med tuppen. Jag har hunnit åka från Brandbergen, satt på en tvätt, dammsugit och ätit frukost. Och handlat! Jag är så jävla hurtig idag, ser ni. Jag har heöt fastnat för Lady Gagas nya Bad Romance. Daniel hade pratat lite om den förut, men då hade jag aldrig hört den, så sa han att den hette Bad Romance, men jag trodde att han sa "Bad Romans", alltså dåliga romare. Ni vet, de med toga som pratar latin? Ni kan ju tänka er hur paff jag var. Varför skulle Lady Gaga sjuga om romare? Ja, men iaf. Nu har jag hajat och jag älskar! Hennes röst varierar så mycket under låten, det är det coolaste. Från värsta mannen (ra-ra-rom-mama) till electrröst (versen) sen lite freestyle innan refrängen och sen i refrängen världens vackraste kvinnoröst! Sen mansrösten igen. Och lite franska på det. Hon är cool.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen (med Bad Romance på högsta) och raka benen och så, det har jag typ inte gjort på tre veckor. Haha! Ni hajar ju djungeln där. Det är iofs bra när det är kallt, haha! Stackars Daniel. Sen ska jag vara duktig hemmafru och laga soppa och baka bröd för sen kommer min man hem från jobbet och min mamma hem från sjukhuset. Hon har fixat fejan. Det ser absolut hemskt ut nu och jag kräks bara jag tänker på det. Men jag tror att hon blir en riktig pudding sen. Jag återkommer om sex månader, haha! Sen ska jag och Daniel kanske gå och se New Moon! Vi får se vad jag tycker om den. Diggade inte ens ettan så mycket, som tydligen ska vara bäst.

Nu ska jag låta er vara ifred! Jag återkommer senare när jag rakat bort djungeln på benen.

Undra vad jag ska äta till middag

17f754a6ccd946e576fc1a8e8c5acaec.png

Undra vad jag ska äta till middag idag? Lite rumpstek kanske?


Time to make some... nails!

Jag ska bli lite plastic-is-fantastic. Det stod iofs min julgran för men det kan aldrig bli too plastic! Så idag ska jag in till stan och fixa lösnaglar. Nice. Då blir min pojkvän glad för då kanjag klia honom på ryggen... Trodde han ja, mohahaha! Nej då. Men. Mohaha.

På tal om plastic ligger min mamma på sjukan. Hon har gjort/håller på att göra/ska göra ett facelift. Vi är som sagt lite plastic i det här familjen. Släkten. Jaja, nog för mig! Nu ska jag äta frulle, bädda min fina säng (jag har nya laaaakaaaan), sminka mig, klä på mig och äta min chokladbit ur kalendern. Sedan till stan, sedan jobba och sedan hälsa på mamma och sist åka till Daniel. Hur jag nu ska hinna med detta. Jag som tänkte färga håret idag, bah!

Adjö mina vänner!

Jag har inte hunnit blogga idag! J

0-67925e7a780a7197edc88fb840eeb105.png

Jag har inte hunnit blogga idag! Jag har haft fullt upp. Jag har varit på IKEA och bränt över tusen kronor. Haft grekiskt besök och satt upp en gran i mitt rum och slagit in julklappar. Är den fabulous eller är den fabulous?!


Jag tittar på grekiska top model.

0-263f2db9b9aac5dbbb560c1ff0bd7c08.png

Jag tittar på grekiska top model. Det är fantastiskt. En tjej gråter för att de färgar hennes ögonbryn. Det här är min nya sysselsättning. Tänk om jag hade vetat detta tidigare..


6:e december

Det är det ultimata dagen (efter 4:e augusti) för idag har jag namnsdag. Och i alla normala chokladkalendrar (alltså inte de man köper i Brandbergen för 10:- utan riktiga, de som kostar typ 15 och finns på Hemköp) har i alla år haft en liten tomte på chokladbiten i dagens lucka. Det är för att tomten också har namnsdag idag, vi heter samma sak. Saint Nicholas. Rimmar på Santa Claus. Kanske var några miffon som inte kunde säga Saint Nicholas så lät det som Santa Claus och hela jultomtens namn bara är ett stort missförstånd?

Jag är trött, jag ska sluta snacka goja. Ville bara säga att jag fick tusen svenska riksdaler idag och jättefint grekiskt smink. Imorgon ska jag få en present av min pojkvän och igår köpte han två kilo lakritsgodisar till mig. Han lär sig. Han är lite gullig.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba och i veckan ska jag fixa naglar! Äntligen! God natt mina kära läsare (Camilla, Mimmi och ni fem till) och tack alla sm grattade mig på namnsdagen idag, speciellt ni svenskar om inte har koll på sånt och ändå kom ihåg! Camilla, du rockar.

Guten nacht.


Dagens lucka, nummer sex. Med jultomten i, som vanligt.


Julfest!

I fredags var jag på julbord med jobbet på Scandic Sergel Plaza. Det var massa god mat och alldeles för många fyllon på samma ställe, så jag gick hem ganska tidigt. Men det var trevligt, jag var där med min bästaste bästa kompis Sissi ch servitören var kär i mig = bra service! Så här såg vi ut


Jag, Sissi och ett ragg som inte blev ett ragg tillslut.

Jag har på mig min nya tröja som jag kpte på JC när det var Sofis mode där! Det var 20 procent rabatt så jag köpte den. Det är ju paljetter på, bättre kan det inte bli. Det är en magtröja faktiskt (har body under, ingen mage ska hänga ut här inte) så jag kände mig lagom 90's/Spice Girl-ig.


Vintern är kort, passa på att nju

1df08485d1df964197a23483997cbbda.png

Vintern är kort, passa på att njuta. Den där chokladen är inte så god. Vintern är åt helvete inte kort. Marabou bara ljuger.


Rött läppstift kirrar allt. Synd a

0-63ffc244c7e054220dd15b83f8928016.png

Rött läppstift kirrar allt. Synd att man är grek och har jumbonäsa. Och är sen, såklart.


Julshopping med Sofis mode

Och det är förjävla kallt ute. För övrigt funkade inte mitt super-pretty-face på min elaka pojkvän och jag fick inte som jag ville. Det ska vi bli två om. Eller en, för jag bestämmer. Nej, men han ska nog ångra sig... Mohahaha! (elakt skratt)

Nu ska jag strax iväg på Sofis modes julshopping på JC Drottninggatan (vart fan nu det ligger? Den JC på Drottninggatan som jag visste är tydligen en Scorett nu. Nicht förstehen) Det är iaf jag +1 uppskriven på listan dit så jag tyckte att mamma blir ju ett trevligt sällskap! Det bjuds på bubbel, det är allt som behövs för att få min mamma på bra humör (och oliver, jordnötter och vin). Jag vet inte riktigt vad det går ut på men återkommer med rapport senare ikväll eller imorgon, men jag hoppas på mycket rabatt så man kan köpa lite klappar, goodiebags, smakprover och sånt. Smått och gott som alla gillar! Jag tar med mig kameran, får se om jag kan ta några bilder. Jag är ju lite glömsk. Nu ska jag gå, annars somnar jag. Jag sov tre lååånga, sköööna timmar inatt.

Pusselipuss!


Jag försöker få min pojkvän att gö

558c7b4010d84a9c818971bcfc539894.png

Jag försöker få min pojkvän att göra som jag vill. Tror ni att jag lyckas? Jag återkommer med resultat.


:O

Jag har inte bloggat idag! Jag har haft mycket att tänka på. Jag har städat mitt rum med ajaxprylar idag, det luktade blommor och äpple och diamantströssel i hela rummet. Jag älskar det. Nya lakan har jag också. Fast det är aldrig lika kul att ha nya lakan om man inte har någon att dela dem med. Min pojkvän får helt enkelt komma hit imorgon. Nu hajar inte hur mycket den där meningen betydde, herregud. Jag ska nog färga mitt hår i veckan? Ja? Bra? Ja? Mörkt. Tänk om man bara kunde vakna upp en dag med Lauren Conrads hår, får para mig med en albino så kanske mina barn har en liten chans att få sånt hår. Jaj, får väl bli ännu mer brunette. I slutet av mars, början av april (innan min och Daniels ettårsdag den 4:e april) så ska jag ha slingat håret blont. Påminn mig i februari att boka tid hos frissan. God damnit.


Lauren Conrad från The Hills


RSS 2.0