Världens knäppaste dröm!

Jag sitter här och tar bort min musche. Är man grek är man hårig och då måste man ta bort håret i fejjan lite då och då för att inte förväxlas med en man. Inte det jag skulle berätta om, men i alla fall. Jag ska ju på Millas 18-årskalas idag, så jag ska vara snygg och raka benen, ta bort muschen, sminka mig länge, föna håret dagen till ära. Ni kan stänga munnen nu, ni chockade personer där ute. Så jag ska hoppa in i duschen snart men först ta bort muschen, som sagt, så jag tänkte att jag klämmer in ett inlägg emellan.

Och inatt drömde jag den absolut stördaste drömmen i världshistorien.  Ni vet min Snygga Chef? Aa, han var med! Han satt i finkan, varför vet jag inte men det såg ut som en blandning mellan Oz, Prison Break och Rhodos stads torg. Och han var jätteinlåst och man kunde se in i hans cell för han hade den mest isolerade cellen av alla där. Det var bara en ytte-pytte-liten springa under stora järndörren och där rann det ut kiss för han hade väl ingen toa eller så därinne. Jag vet inte, helsjuk dröm. 

Så jag skulle dit och hälsa på, givetvis inte som att han var min chef utan mer som att vi var ihop på något vänster. Och vem skjutsar mig dit då? Jo, mitt Låtsas-Ex! Helsjukt. Och han var jättesnäll i bilen och så, jättespännande att han hade både körkort och bil i min dröm. Who knew? Så när vi kom fram dit så stannade Låtsas-Exet i bilen och jag gick dit själv. Det såg ut lite som Auschwitz. Jätteläskigt, så då började jag gråta i drömmen. Fast bara lite, jag började gråta fint. Så som Nicole Kidman gråter. Så när jag kom dit stod det typ sju småflickor utanför hans cell och skrek "Andeeers, we looove yoou!" (Snygga Chefen heter så egentligen, Anders alltså). Småflickorna såg ut som typ Backstreet Boys fans med flätor och sådär. Så rann kisset ut i springan under dörren och så sprang småflickorna iväg och skrek för de var så rädda.

Så jag fick fram till dörren, fast vid sidan om dörren för jag hade asfancy Marc Jacobs klackar på mig, så de fick inte hamna i kisset. Så ropade jag på Snygga Chefen genom dörren, så grät han. Så sa han "Du är värd så mycket mer än du tror... Och akta skorna, de är också värda mycket mer än du tror." För då hade han tydligen köpt mina Marc Jacobs klackar till mig. Så gick jag iväg mot bilen där mitt Låtsas-Ex satt och grät sådär Nicole Kidman-fint. Så när jag kom till bilen och satte mig så frågade han hur det hade gått. Så såg han att jag grät så kramade han mig jättelänge. Sen var vi plötsligt hemma hos han, han hade värsta etage-lägenheten och han var rik för det hängde kavajer överallt. Så hade han en sånhär antik soffa som är liten och mer avancerade ben och blommigt tyg och sådär, så satte jag mig där och tittade ut genom ett asstort fönster precis framför och det var värsta utsikten. Så kom mitt Låtsas-Ex till soffan och ställde sig framför mig och tittade på mig. I drömen kändes det som en evighet. Sen lutade han sig närmare och närmare mig och då la jag mig ner i soffan så kom han närmare igen och... Då vaknade jag!

Då var jag bara orolig för min Snygga Chef och chockad över att mitt Låtsas-Ex var så himla framgångsrik. Och supersnygg! I drömmen alltså. Och sen blev jag ledsen, för jag har inga Marc Jacobs klackar.

image40

Oceans Twelve!

Kanal 5 har raggat pluspoäng hos mig. Nu är det Oceans Twelve (eller, inte just nu för det är reklam, men ni fattar) och ni vet ju vad det betyder. Att min snygga pojkvän George Clooney är all over TVn och jag bara sitter här och ger ifrån mig konstiga ljud. Japp!

Kom hem för cirka en timme sedan, var med Axi och mamma och åt på Elektra i Sumpan. Igen! Det var lika gott. Igen! Men den här gången träffade jag tyvärr inte Pantis. Han träffade vi igår på Elektra. Han är som min pappa typ, mamma var ihop med honom från att jag var 3 år tills att jag var 13, och nu har jag inte sett han på två år. Så det var kul! Min På-Låtsas-Pappa. Han är gullig grek-gubbe.

Men nu har jag inte tid att sitta här mer! Det är ju min pojkvän på TV. Och mitt Låtsas-Ex har inte hörtav sig på typ två-tre veckor, och inte Snygga Greken heller. Suck. What happened, lixom? Tur att jag har George då.

Xo xo,
Gossip Girl.

Haha, nädå! Jag skojade, men fan vad bra avsnittet i tisdags var! Och alla är så jäkla snygga. I alla fall, puss på er nu!

En liten Trump på G?

Såg precis den här bilden på Donald och Melania Trump. Intressant val av klänning. Grattis Melania till bebisen. Jag tror att det kommer ut en liten bebisplutt om typ 5-6 månader. We will see, we will see... Vad tror ni? Tror ni att det är en bebis på G eller tror ni att jag är heeelt ute och cyklar?


image39

George, min älskling!

Har ni sett?! Jag trodde det var helt kört när min älskling George Clooney tog med sig flickvännen Sarah Larson Oscargalan som den första tjej i världshistorien som George tog med sig. Fatta ledsen jag blev när hon kom dit i sin fula gardin-klänning?!

I alla fall, för att komma till saken så läste jag nyss på Aftonbladet att de gjort slut och flyttat isär och allt! Ha ha ha! No more Mr Clooney for you, Sarah! Or Oscarsgalan för den delen heller! Hihihi. George, take me!

image38

Här är en bild på mig och min pojkvän när vi var på en restaurang. Could be, could be.





(källa http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2565112.ab)


Men guuuuuuud.

Jag hann ju hell no blogga igår! Och det är ju hemskt. Verkligen, supermycket. På riktigt! Jag hade massor av saker att blogga om och nu har jag glömt allihopa. Men nu sitter jag i skolan och har slutat och pluggar lite natur. Har prov på det imorgon så det lär behövas. He, he, ehe, ehe, eeeehe. Ja.

I alla fall. Imorgon har jag promenerat varje dag, såhär powerwalk som ska bränna fläsk och sådant. Ni vet. Rissne-Sumpan. Toppen. Så nu är jag smal! Hihihohohaha. Inte riktigt, men kanske till studenten i alla fal.. 2009, alltså.


Men hörrni, jag fick hem värst grejen på posten! Jag kände mig helt vuxen och cool, det är att man ska rösta om ett utomhusbad i Sumpan. Antingen vid Örvallen eller i Näckrosen somewhere. Jag tror jag ska rösta på Örvallen i Hallonbergen, eller kanske Näckrosen... Nähe? Men jag ska rösta ja, i alla fall! Klart barnen ska få bada lite utan att behöva åka till Vällingby typ. Som vi fick när vi var små. Taskigt. Så det ska jag göra när jag kommer hem. Det ser helt vuxet ut, kolla:

image37


I alla fall. Nu sitter ni också säker och undrar varför jag fortfarande sitter i skolan (antagligen undrar ni inte alls, men ni får veta i alla fall). Jag tror att min mamma har fått PMS-kärleksattack. För idag tyckte hon att "vi borde ju hitta på något". Hon följde med mig på promenaden till Sumpan i morse, så då insåg hon väl vilken ultimat kid hon hade. Höhö. Jamennifattar. Så vi ska mötas vid fyra i Sumpan, dricka automatcola (fan va gott!) på Garbo, och sen käka lite på Elektra som har uteservering nu. Wöö!

Nu ska jag plugga lite och låna en ny bok från biblan! En supertunn. Som nya Sony Ericsson mobilen, typ. Så tunn blir bra. Japp. Det ska jag säga till biblotekarien. Puss på er!

På uppdrag av Menel och Neda.

Pom pom pomporpomp! Det här inlägget är dedikerat - spännande va?! Det är min barndomskompis Neda och Menel som har denna äran att vara på min blogg. Ha ha ha! Jamennifattar.

Neda skulle jag kunna prata om föralltid. Jag har känt henne sedan trean i grundskolan och vi har mer eller mindre häng ihop sedan dess. Hon har alltid funnits där för mig och var till och med min hjälpkompis(!) när vi var yngre. Det betydde att hon hjälpte mig att fråga chans på Andreas LJ en gång i veckan från årskurs 3-5 typ. Haha! Han var snygg när vi var små, alla småtjejers kärleksdröm i skolan. Ja. Jag tänkte till och med hålla tal på hennes 18årsdag, men eftersom jag är från Grekland luktade jag waaaay tooo much svett för allas bästa så blev det inte så!

Sen har vi då Menel, lilla söta glada Menel. Hon kommer från Marocko och är assnygg, känner ni att ni är ens lite worthy detta maila mig på [email protected]. I alla fall! Henne lärde jag känna nu i tvåan på gymnasiet i samband med att jag bytte skola. Och hur bra var inte det då?! Hur bra är inte hon?! Hon är lika gullig som mig (wöö) och fnissar hela tiden och bara lyser upp hela skolan! Fjääääääsk. Jamennivet. Och hon var den som tog hand om mig när jag inte kände någon och Neda glömt mig någonstans och jag var ensam och övergiven (jag var!).

Nu har jag fjäskat klart, så. Och det kommer nog ett mer spännande och roligare inlägg later. Annars kommer det imorgon. Mo ha ha ha ha!! Ni blir aldrig av med mig. Puss.


image35
Alla små flickor på Nedas kalas, Neda är snyggot längst fram i mitten med störst örhängen (alltid).
image36
Och här har ni Menel till höger. Intresserad? Call 073-I-WANT-MENEL (eller maila mig på ovanstående adress) snyggot till vänster är Aida, till henne är det 073-I-WANT-AIDA (eller så kan ni maila mig där också)

Usch och blä.

Blogging direkt from school! Skitfiffigt. Vi har världens längsta håltimme nu, och vi har precis ätit chicken bits - asgott! Nu har jag och Axelia ätit Chicken Bits tre skoldagar i rad, helt spännande! Men jag klagar inte, och inte Axelia heller.

Igår hade jag min första riktiga dag på jobbet, jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Jag har inte skrivit på några papper än och det känns ju inte så himla bra. Och jag har inte fått lön från andra jobbet heller med Snygga Chefen! Astaskigt. Jag ska ringa och skrika på dem i veckan.

Så igår kom jag hem vid halv tio, för det tog en timme att stänga ungefär. Jag tycker att alla som läser den här bloggen ska dit och äta! Ja, se så. Rör på påkarna, det är supergod mat. Värsta high-tech grejerna i med vildsvinssalami typ och importerade delikatess-aubeginer och hej och hå. Jätteyummie. Capsiens Catering, Salladsbar på Valhallavägen 40. Man går av på Tekniska Högskolan.

Så igår när jag kom hem i alla fall somnade jag på en halv sekund. Så himla trött Nici. Och idag äre Gossip Girl, wöö, wöö, wööööö!! :D Så himla spännande! Glöm  inte titta, så man får reda på vad som händer med Blair och Chuck!

image34

Lilla Bebis Jolie-Pitt.

Eftersom det är dödstråkigt att plugga gör jag allt förutom det. Typ sitter inne på aftonbladets nöjes- och modesidor och läser allt om Cannes filmfestival. Så hittade jag en bild på lilla Shiloh! Jag tycker ju LÄTT att hon är sötaste barnet i hela kändisvärldens världshistoria, typ! Hon har blivit så jäkla stor! Och superblond. Och har mammas läppar, hon ser ut som en liten anka. Helt bedårande. Fast hon ser ut lite som en pojke.

image33

Livets mening?

Jag sitter ju här och skriver på mit äckliga religions-/svenskarbete. Jag ska analysera livets mening och få in hur religioner kan påverka och hej och hå. Och jag sitter och lyssnar på lite grekisk musik. Fan vad jag vill flytta till Grekland. Fan vad jag vill leva mitt liv i Grekland. Fan vad jag hoppas att jag någon gång får sminka Elena Paparizou och att hon gillar m work och anställer mig som sin personliga make-up-artist. Fan vad livet hade varit underbart då.

Fan vad jag ska flytta till Grekland när jag blir stor. Det är livets mening. Mitt livs mening.


image32

Fan i helvetes jävla skit.

Ingen vinst för Grekland igår. Vi var så JÄKLA nära,men då kommer den lilla ryska pojkspolingen och tror att han äger världen och ser slemmig ut framför kameran och får alla röster. Fan. Men alla mina favvolåtar kom ganska bra, utom stackars Frankrike. Men de är ju ändå med nästa år. Det var synd, bättre lycka nästa gång mina små greker!

1. Ryssland, 272 p
2. Ukraina, 230 p
3. Grekland, 218 p
4. Armenien, 199 p
5. Norge, 182 p

(18. Sverige, 18 p)



image31

Tydligen är Dima värsta Snopp-grabben i Ryssland, för det är hans snopp överallt på hela google. Synd att den inte var ful eller liten, så man kunde reta honom. Han har lite för mycket ballhet för sitt eget bästa. Och ni får lista ut själva vad det där på bilden är, jag håller mig neutral och säger ingenting. Fast varför håller han ens i hjälmen? Den verkar inte hjälpa så mycket.

HALLÅ, ELLER?!

HUR BRA GÅRE INTE FÖR GREKLAND DÅ?! VA?!

Fast Ryssland-äcklet dödar mig. Min mormor ringde precis och skrek på mig för att jag ringde på Armenien och inte Grekland. Men fan vad bra hon var. Nu kan jag inte missa mer! Återkommer. Puss!

EUROVISION SONG CONTEST.

Glitter, cola, massa mat i magen, en påse salt och blandat, lypsyl och glasögon. Och en Axi. Kvällen är fulländad! Nu äre Eurovision Song Contest 2008. Nu jäklar smäller det!

Wööööö!

Ocean's eleven.

Jag har precis tittat klart på Ocean's Eleven som gick på Kanal5 nyss. Den är så jäkla smart och bra och snygg. Filmen, men framför allt grabbarna. George Clooney dödar mig, jag får typ orgasm bara jag ser honom och ger ifrån mig små konstiga läten varje gång jag ser honom. Och Andy Garcia, han är ju inte så jäkla pjåkig heller?!

Fan vilka vackra män. George, marry me.


image29image30

Jag har ett nytt jobb!

Va?! Har ni hört på maken?! Jag fick jobbet på salladsbaren! Stället är astufft. När jag bantade så tänkte jag på det, att det fan inte finns någonstans att äta med god mat. Då kom jag på att det är ett koncept att satsa på och ett sånt ska jag öppna! Sagt och ogjort, min nya chef hann före.

I alla fall, stället är ascoolt och nyöppnat vid Tekniska Högskolan och det är asgod mat och min chef är snäll (och kommer från Tunisien) och det är bra och jag får timlön och blir matad och allt vad det är. Det ska bli najs!

Det enda ledsamma är att jag inte kommer få träffa Snygga Chefen så mycket mer, but hopefully inser han att han inte kan leva utan mig och need some Nici-love in his life och ringer mig och säger att vi ska på bio. Jag diggar bio.

Vad tror ni? Blire bra?!


Nördigt?

Nu sitter jag och Axi här i skolan fast vi slutade halv tolv. Vi sitter och pluggar och snart ska jag åka på arbetsintervju. Sen ska jag hem och kissa, för jag är så jäääkla kissnödig! Och det är äckligt att kissa i skolan. Så jag håller som sagt på att kissa på mig - men det är lugnt!

Det går helt okej med mitt äckliga svenska/religionsarbete. Jag blir klar med det ikväll, och snälla Axi gav mig svaren på naturkunskapens instuderingsfrågor. Så nu har jag inte lika mycket ångest. Kanske en cm mindre ångest. Typ. Va? Skitsamma.

Nu ska vi packa ihop och röra på vårt fläsk!

Puss på er.





PS. Såg ni ESC igår? What's all the fuss about om Ukrainas låt?! Shieeet. Den var inte så bra. Jag ringde och röstade - på Cypern. Men de fick inte vara med i alla fall. Taskigt. DS.

(Lite fördröjd) Rapport 2.

Jag sitter här och har precis satt på en ansikts- och ögonmask över hela ansiktet och ser ut som en blandning mellan en grön Shrek (eller Hulken if you like) och en porrbrud som precis fått sperma i hela ansiktet, och grabben siktade på ögonen (det är ögonmasken, den ska göra så att man ser kry och frisk och pigg och glad ut och förebygga uppkomsten av rynkor och mörka ringar under ögonen som jag har hela dagarna. Typ. Klegget är från Grekland och heter Apivita natural). 


Jag har läst allt som behöver läsas utom en grej till mitt äckliga religions-/svenskarbete och har skrivit inledning och är halvvägs inne på avhandlingen. Det går bra, det går framåt. Jag var tvungen att pausa för Grey's Anatomy, det är så himla spännande. Och Meredith och Derek är meant to be, så kan Rose bara försvinna? Och kan Addison komma tillbaka, Grey's är inte the same without her. Och jag glömmer alltid att titta på TV4 på Private Practice.


Det här var inlägget jag skrev igår natt, men jag var så trött så jag sparade i utkast men plublicerade det aldrig. Så det gör jag nu. Och efter jag sparat det här inlägget somnade jag, sedan vaknade jag tre på natten och skulle stänga av datorn och allt. Sagt och gjort, datorn stängdes av. Idag märkte jag att jag inte sparat mitt arbete. Ni vet,. religions-/svenskarbetet. Det är gone, helt gone. Jag vill bara gråta och dö och gråta när jag dött.


(mitt i mellan rapport 1 och rapport 2)

Asså, ni måste bara lyssna på Armeniens låt! Den är så jääääkla bra. Så fort jag hör den vill jag bara dansa och gå på juggefest, hihihohohaha. Lyssna! Här får ni. Qele, qele! Och hennes hår är absolut bedårande vackert.



Rapport 1.

Nu ska vi göra ett litet experiment här i bloggen. Är ni med?! (jag kom precis att tänka på en sak, eftersom jag är från Grekland och skriker när jag pratar så kanske jag borde göra utropstecken efter varje mening.. Va? Eller tycker ni inte? Gud vad jobbigt det hade varit att läsa)

Nu är jag hemma, jag ska visa er en lista på alla mina läxor för det här kan jag inte hålla inom mig. Och det här måste ni läsa, hoppa inte över listan. Det är taskigt!

v. 22
Måndag:
X (omg, shocking!)
Tisdag: Tääd 18 år (grattis i förskott, detta betyder att jag måsta hinna gå på stan och köpa en present)
Onsdag: Prov i Matte B, statistik och sannolikhetslära.
Torsdag: Inlämning, svenska/religionsuppgift till Hitler.
Fredag: Prov i Naturkunskap B, genetik och genteknik. Bok utläst, engelska. Bokredovisning (jag har förövrigt inte börjat på den här boken än)
Lördag: 18årskalas hos Milla, sen partaj. Köpt present, hinna gå på stan.
Söndag: Bakis.

v. 23
Måndag:
Prov, Svenska B. Bok utläst, svenska.
Tisdag: Prov, Samhällskunskap B. Prov, Psykologi A.
Onsdag: Sissi tar studenten, kalas, åka flak, vara på mottagning och hej och hå. Köpt present, hinna gå på stan.
Torsdag: Studiebesök, Naturhistoriska Riksmuseet.
Fredag: Grilla med Axi, titta på Ackie som ska sjunga.


Fan, det såg inte så jäkla mycket ut när man gjorde såhär. Men det är böckerna som dödar mig. Jag ska läsa Voltaires Candide, wuhu. Eller inte. Under tiden ska jag även hinna jobba så jag inte blir avskedad, vinna på lotto så jag inte behöver jobba, hinna banta bort 50 kg och gå till tandläkaren två ggr veckan efter, heja på Grekland den 10:e juni och ha skolavslutning den 13:e. Hjääälp.

I alla fall, så nu ska jag göra klart religion/svenskuppgiften idag och sen ska jag äta lovely sushi, hinna förbereda mig mentalt på Eurovision del 2 imorgon, vinna pengar på lotto (det behöver jag göra varje dag) och hinna make some looove with my lover. Jag tog med han hem idag, han är gul och helt vacker och god... Han heter Marabou Mjölkchoklad. Ganska billig också, ho ho!

Nu ska jag göra klart mitt äckliga arbete, jag återkommer med rapport 2 ikväll om hur det gått. Antingen bölar jag eller så äre halleluja-moment. Beware!

I'll be back.

WÖÖOUÖÖÖWÖÖ!

Hur bra var inte det då?! Att Kalomira gick vidare till finalen?! SÅ jäääkla bra, va! Och tänk vad kul om inte Långpanna-Perelli kommer med, så gjorde grekbruttan det! Så jäkla bra. Så på lördag äre party, mina vänner! Lite fullt ös, medvetslös och lite heja heja och sen är kvällen fulländad.

Jag har mina favoriter:
Grekland
Armenien
(så jäkla bra!)
Frankrike
Israel



Sanna mina ord, ni ska få se på grejer. Och imorgon så får vi se med långpannan! Fan vad kul det här är! :D

Nu har jag asbråttom till skolan, för jag ska göra mattekomplettering och försöka höja mig till VG. Hoho! Vi får se hur det går. Puss på er!

image28

Vad gick fel med Sverige?

Det är sommarlov om mindre än en månad. I morse var det fem plusgrader ute. Är dt bara jag som känner att något inte stämmer? I Athen var det idag 26 grader och sol. Vad gick fel med Sverige?

Jason Mraz, min lilla gulleplutt.

Jag älskar Jason Mraz. Jo, men jag gör. På riktigt! Hans musik, hans röst, hans good looks. Det finns inga ord för att beskriva the looooove. Jamennifattar! I alla fall, och nu är jag skitarg. Jag sitter i skolan, har precis haft min näst sista latinlektion i världshistorien men är ändå skitarg.

I torsdags var min lilla Jason i Kungsträdgården och spelade - gratis. Inte för att jag inte skulle vilja betala för att se honom, men med tanke på att jag har 3,66 kr på mitt kort just nu hade det ju varit ganska värt. I alla fall, det missade ju jag. Jag vetefan vad jag gjorde men jag missade det. Jajuste, jag var på studentskiva.

I alla fall, och all good things come in three, ni vet. Så i lördags (alltså, i förrigår! fattar ni grejen?!) var han med på SommarkryssetGrönan. Var jag där? Nej, det var jag inte! För jag sov och sen var jag på kalas. Och jag trodde det var nästa helg. Alltså, den som kommer nu.

I alla fall, och den tredje. Han kommer till Peace&Love. Festivalen med stort F och typ tre F bara för att det är så ägigt. Jag har råd, det har jag. Eller nej, det har jag egentligen inte men jag skulle inte banga på att sätta på Chefen (det skulle jag i och för sig ändå inte göra...) och få lönehöjning och dra dit. Men största problemet är ju att jag har INGEN att åka med?! What's up with that?

Så nu sitter jag här i skolan, är ledsen, och lyssnar inte på min lilla Jason för min MP3 gick sönder i morse på¨väg till skolan och jag är så himla ledsen. Man borde få bidrag för att få köpa MP3s tycker jag. Sådetså.

Men nu ska jag till kuratorn och snacka lite, haha! Låter som att jag är en knäppis, men vi ska prata om stipendium. Så jag har råd att åka på Peace&Love? Nä, men så att jag och Axi kan dra till Grekland i sommar. Ja, tack.

Och ni vet Camilla, som fixat aaaall of my blog?! Hon fyller 18 år idag, grattis! :D

image27

ESC, Greece 2008.

Jag känner att jag behöver kommentera det här med Eurovision lite nu när det börjar dra ihop sig. Nu när både Grekland och Sverige är i semifinal.

Första semifinalen, 20 maj.
Andra semifinalen, 22 maj.
Finalen, 24 maj.
läs mer på www.svt.se

Jag måste ju säga att jag har lite svårt med Perelli. Jag tycker att hon är lite överskattad och tyckte att hon kunde gjort en Arne Weise, slutat när hon var på topp. Men ändå envisas hon med att vara med igen, och det blir ju inte som förra gången att hon vinner igen, det kan ju bara gå sämre. Varför ska man då vara med? Nej, jag tyckte Tusen och En Natt var asbra, och det var toppen när hon vann i Israel -99, men det räcker så. Tack. Och kan hon bara klippa lugg?

Och då kommer vi till det spännande - Greklands bidrag. Jag missade ju den grekiska melodifestivalen, men allt finns ju på Youtube nu för tiden så jag tittade på allt där. Först hejade jag inte på Kalomira, jag hejade på Martakis för han är så jäkla snygg och han är så jäkla bra och vi ska gifta oss och sådär. Men jag får ju inte rösta och än är jag inte världspreseident så det gick inte så Kalomira vann för hon var med i FameStory (motsvarigheten till svenska Fame Factory men roligare och mycket mer spännande). Men nu när jag lyssnat lite på låten diggar jag den, visst det är ingen Elena Paparizou men det är en bra låt. En fyra, av fem. Och det ser bra ut, det ser påkostat ut. Hennes video är snygg och hon är lite av vår Britney Spears fast innan hon blev knäpp. Men jag gillare. Jag diggare. Henne ska jag rösta på. Minst tre ggr. Utan tvekan! Och dansarna är ju fantastiska. Ah, jag längtar så man får ha på sig lite glitter och sånt. Här får ni lyssna lite på låten.
 

Long gone.

Det var så himla längesedan jag bloggade! Tro mig, det har varit en tuff period utan min absolut supervackra blogg. But I'm a survivor, ni vet!

Polacken har åkt hem, det har varit dödsskönt utan henne. Det låter lite hemskt, men vafan. Man ska ju inte ljuga.

I torsdags var jag i alla fall på Sissis studentskiva, det var kul, det var röj, det var gott. Och jag var snygg som fan! Jag var ju nervös för leg-koll men det gick bra, jag hade fått låna ett leg men det behövdes inte användas. Säkert för att jag var så snygg så jag visade inte leg på hela kvällen. Men jag hade ju både push-up, rakade ben, intryckande strumpbyxor, klackar och shiny hair. Så kan det se ut om man anstränger sig! Så åkte jag taxi hem och blev bästis med chaffisen som var bosnie. Wöö! Han diggade mig.Han sa att jag var bästa tjejen i världen och att min pappa var sämst. Jag kan inte annat än att hålla med!

I fredags hade Neda 18års-kalas, det var kul, det var röj, det var gott. Sen drog de ut och då gick jag hem. Stackars mig som aldrig fyller 18... 4:e augusti känns som en evighet away! Idag "firade" vi Sissis födelsedag men insåg att vi var pensios och var båda trötta så då åkte jag hem.

Så mycket mer har faktiskt inte hänt! Chefen är fortfarande dödssnygg och jag fick en asmysig kram av honom på jobbet i onsdags! Wah! Han är helt bedårande. Det händer inte så mycket på alla andra fronter utom att jag sov från 01:00-16:30 inatt/idag för att jag avrit dödstrött i två veckor på raken. Och arg, och PMSig utan mens och så vidare, och så vidare. Lovely!

Men nu ska jag sova, innan jag svimmar. Förresten så ringde mitt Låtsas-ex inatt klockan 03:30 men jag var ju HELT död av två veckors sömnbrist så jag vaknade ju inte på en sekund. Så smsade jag "imorse" när jag vaknade, och sen ringde jag nu för jag inte fått någon leveransrapport óch nu går det inte att komma fram på hans mobil. Det är lite läskigt! Han har nämligen en fantastisk förmåga att sätta sig själv i trubbel. Så nu är jag orolig. Men hans syster har inte sagt något i alla fall så jag skickar iväg ett sms att han ska ringa mig så får han ringa när han vaknat till liv igen.

Men nu ska jag sova! Fan vad jag saknat min blogg. Hihihohohaha. Puss!

Arg polackbrud.

Jag håller på att svimma, jag är så himla trött. Jag kom precis hem frå buffé, jag sov tre timmar inatt. Jag vill titta på Scrubs, men det går inte på TV. Imorgon fyller Neda och Sissi 18 år - det är gammalt. På torsdag ska jag på skiva, och jag har inget falskleg. Nu dör jag nästan.

I övermorgon åker polacken hem. Så jävla lovely.



Med vänliga hälsningar
död, halt, deprimerad, trött Nici.

Rachel Bilsons lugg.

Jag måste bara säga, jag trodde att Rachel Bilson och Hayden Christensen skulle bli finaste paret i världshistorien efter Aniston/Pitt. Men jag såg just en bild på dem när de var på The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala och jag säger bara en sak - inte vackert. Och Rachels nya lugg är hemsk, jag saknar hennes snygga mittbena. Suck.


image26

Sova.

Nu äre såhär ännarova, att jag ska få sova inatt för första gången på en och en halv vecka. Sug på den ni! Fattar ni grejen?! Fattar ni hur glad jag är?! Och nu tänker ni, vad är skilnaden idag som inte var för en och en halv vecka sedan. Eller det kanske ni inte alls tänker, men nu när ni läst det så gör ni det. Polacken sover hos Grace inatt. Vi var där på partaj, och så skulle vi hem för det är ju absolut OMÖJLIGT att ta sig hem smidigt från Viksjö.

N: We go  home in 15 minutes, ok?
P: Ok. But why?
N: Because my mother said so...
P: Ok.

15 minuter senare.

N: Ok. Now we need to go! Hurry, hurry.
P: But why?
N: Because we need to go home?
P: But why?
N: Because my mother said so and als....
P: Why?
N: WE NEED TO GO, NOW!!

Jag var så jäkla arg på Polacken, det är fantastiskt att hon inte har fått en smocka av mig än. I telll you, FAN-TA-STIS-KT! Honm har gått mig på absolut nerverna sedan onsdag. Och vi alla är så jävla arga på våra polacker, så tar vi ut det på varandra och det finns INGEN som inte bråkat med någon annan i klassen sedan onsdags. Nu vet ni det.

Nu ska jag sova. Fy fan vad jag ska sova. Ibland är livet bra underbart.

En polack, tack.

Inatt ska det sova en polack i mitt rum, en polack direkt importerad från Polen. Spännande. Hon är i duschen nu, och hon ska bo här i en hel vecka! Jag återkommer om rapport.

Jag var på arbetsintervju. Jag skulle inte banga på min chef. Han var FETT snygg. Han skjutsade hem mig efter jobbet. Det var snällt, vi ska gifta oss. Han lyssnar på bra musik, och spelar i ett band. Wöö. Han är såå snygg oxå!

Igår hade jag och Axelia tjejkväll i min moster Elenas lägenhet, och skulel titta på film men gjorde inte uatn pratade och åt och drack lite och pratade sex och släktingar - som vanligt. Alltså, inte blandat som i incest. Utan först sex, sen släktingar sen om sex igen. Jamennifattar.

Nu ska jag plugga lite mera matte, för jag har så himla mycket NP i MaB imorgon, så vi får ju se hur det går! Jag hoppas på G - ja, det är på den intelligensnivån jag ligger på i matte B.


Puss på er mina små gullepluttar!


image24
Min polska tjej Justyna och en vaxgubbebartender på ölmuséet.

WHAT THE FUCKING FUCK?!

WAAAAHAAAAAGAAAAAAAAAAABAAAAAAH!!?!??!!!?!?!!?!!?!

Jag har precis fått reda på att min bästa kompis förlovat sig med sin pojkvän P. FÖRLOVAT SIG. Han säger att det inte är förlovade, det är "bevis för deras kärlek". Kärlek, schmärlek. Det är en förlovning. End. Of. Discussion.

Problemet med det här är givetvis inte att de är förlovade - problemet är att NOBDODY TOLD ME?! Jag fick reda på det genom hans blogg, HANS BLOGG. Är det bara jag som tycker att man ska berätta för sin bästis att man förlovat sig? Det är inte ens en hemlis, så att ingen vet. Nej, alla vet UTOM jag. Ackie, för övrigt är jag gravid.

Nu är problemet att jag inte vet hur jag ska reagera. Ska jag bli arg? Ledsen? Besviken? Förbannad? Galen? Terminator? Hitler? Mordisk? (märk att det inte finns ett enda positivt adjektiv i det här inlägget)

Jag tror jag går på besviken, det känns alltid värst. För den andre alltså.


Alexander, jag är besviken på dig.


Absolut Vodka - Gay.

Hörrni mina små äppelskruttar! Den 15:e Juli i år kommer en ny Absolut Vodka! Den är asfin och somrig och kommer ut för att fira att HBT-flaggan (regnbågsflaggan) fyller 30 år. Hur coolt är inte det då, ännarova?! Alla cashen går till gayorganisationen Interpride. Och det är ju asbra! Så köp en sån, för den är ju dödssnygg också! Kommer ut efter Midsommar av någon superidiotisk anledning, men man har ju halva sommaren kvar att dricka upp den på. Och så kan man dricka den på min födelsedag den 4:e augusti! Tjohoooo!


image23

Mens.

Grabbar och bruttor, det här är ett historiskt ögonblick. Just nu har jag och alla mina tre bästa tjejkompisar mens - samtidigt. Allihopa! Fattar ni grejen? Det är ju helcoolt! Jag, Axi, Camilla och Sissi går runt och har mens på pricken samtidigt, jag tycker att det är fantastiskt. Det betyder ju också att ingen av oss är på smällen - och det är ju ganska skönt!

Jag kollade på den filmen igår, Knocked Up med Katherine Heigl och Seth Rogen. Jag vettefan om jag ska ha några barn asså, det känns ju inte som att "KOM NU FÖRIHELVETE SÅ PARAR VI OSS!" (förutom med Snygga Greken, men det är bara för att make the world a beautiful place, ehe hehe heee eehh). Filmen var kul och bra och man fick se hur puttinuttigt och fint det var att skaffa barn och HUR JÄVLA STOR UNGEN ÄR SOM SKA KOMMA UT! Nej, förfan. Jag känner ju ingen brådska med det hela. Gulp!

Men visst är det coolt det där med mensen?!

image22

Så jävla snygga barn.

Jag smsade med Snygga Greken inatt! Han är asgullig, helt bedårande faktiskt. Vi får väl se vad det bir av med det hela! Och idag har även mitt Låtsas-ex namnsdag, så jag skickade iväg ett litet sms till honom. Han berättade att han käkat lök på burk till frukost. Jamenokej, det är helt normalt.

Födelsedagspresenten till Stephie.

Och förresten en gång till! Ni måste ju se vilken fiffig present jag fixade till min kompis vars kalas jag var på igår. Jag var så jävla stolt över mig själv, va! Jag är så jäkla kul.

I denna superbraiga låda från Mique för 49:- (tur att Stephie inte läser min blogg och får reda på allt nu!) ligger det massa kondomer i, Kung Fu och Eros, thumcloves från Buttrix 20:-, näsdukar från Lindex med halvporrigt motiv 9,90:-, hånglatuggummin från Mique 20:-, ett par vita stringtrosor med spets från H&M 19,90:- och ett graviditetstest från Apoteket för 69:-. Hur ultimat födelsedagspresent är inte det då, va?! Så jäkla smart Nici. Jag alltså. Me, me, mee.

image21


Läppstift från Mac.

Förresten! Igår hade jag på mig mitt nyinköpta läppstift (+läppenna) från Mac. Kameran får inte riktigt till färgen, utan det ser mest bara rött ut på bilden. Men det har mer en korall-rosa-orange-neon färgton. Typ. Vill ni kolla in det i affären heter det LUSTRE - EAGER A87 och läppennan jag använder till är LIP PENCIL - REDD också från Mac.


image20

Vadå? Inte hade väl jag en blogg.

Jag har ju inte bloggat på föralltid känns det som! I'm so sorry! Men det har ju varit valborg och jag har inte varit hemma och så. Nu ska ni få höra! I onsdags var jag med min lilla Axelia och vi var på hemmfest, och det var askul! Och igår var jag på födelsedags, min äldsta kompis (alltså, hon är inte GAMMAL, eller jo, det är hon, hon fyllde 18, men jag har känt henne sedan dagis, det var det jag ville komma fram till. Så. Punkt.) hade kalas på en restaurang och så. Wuhu! :)

Därför har jag tyvärr inte hunnit blogga, jag har faktiskt ett liv att sköta! Haha, nej nu ljög jag. Men jag sov borta natten till torsdag och var upptagen hela torsdag så det blev inget bloggande förrän idag. Nog om det!

Hade ni kul på valborg då, mina små gullepluttar?

Jag skulle träffa Snygga Greken också på Valborg, men han var trött och skulle spela GTA IV. Synd! :( Annars man kanske hade haft VÄRLDENS roligaste Valborg, hö hö!

Nu ska jag i alla fall plugga lite naturkunskap, och sen äre film på 3:an. NI SKA VÄL TITTA PÅ INDIANA JONES VA?! Juste! Glöm inte det. Puss på er.

(PS. Om 19 dagar ha Indiana Jones fyra premiär på bio, HUR COOLT ÄR INTE DET DÅ?! Vem ska gå? Jag vet i alla fall att jag ska det! DS.)


image17

RSS 2.0