Sova?

Har legat i sängen i en och en halv timme men kan inte sova. Ska upp tidigt imorgon och babysitta Corny men sova vill jag inte, nähej då. Huvudvärk har jag också så jag  har tagit två panodil. For no use. Tänkte skriva ett litet kort inlägg, önska er alla god natt. Och Mimmi din bajskorv som är i Thailand, jag dör av avundsjuka varje gång jag tänker på vad lyxigt du måste ha det på andra sidan jorden.

Tänk förresten vad gott sushi kan smaka i goda vänner sällskap, va? Fantastiskt.

Tjejmiddag!

Nu ska jag in till stan och köpa lite julklappar innan jag ska möta upp tjejerna så ska vi äta chingchongbuffé. Sushi... Mmm... Tittade på Gossip Girl nu i morse också, inspelat från igår. Jag älskar Gossip Girl. Jag verkligen älskar det. Och jag tror att jag är kär i Chuck, ja jag vet. Men han har blivit så... Mummig! Vad tycker ni om Chuck? Blair är mitt förstahandsval om jag skulle vara lesbisk iofs. Så då passar ju jag och Chuck ihop, eftersom vi har samma smak! Har hört att han i verkligheten är ihop med hon som spelar Vanessa, verkar inte de två lite omaka? Hmm..

Jaja, nästa! Suhi! Adjö! (vad ska jag köpa till min mammaaaaa??)

Glögg!

Och stulna pepparkakor och lussebullar. Allt som är gratis är gott. Glöggen och mandlarna köpte vi dock, haha!
Idag på jobbet var det helt galet med människor. Alla anhöriga skulle hälsa på gamlingarna på första advent. Världens gulligaste anhöriggubbe råkade ta kaffe istället för glögg så han drack kaffe med mandel och russin. Han sa att det var ganska gott! Jag jobbade med en kille som var halvfinsk och halvsvensk. Kan ni fatta att han var brunare än mig? Kan någon skicka mig utomlands? Jag dör. Thailand, Egypten, Malaysia, Karibien, Marocko, Australien, Aruba. Vilket som går bra!

Idag har det var det Mitt stora feta grekiska bröllop på TV också. Har ni sett den? Så bra. När jag ser den kan jag inte annat än längta till mitt eget bröllop och önska att jag också hade en pappa som kunde ge mig ett hus i bröllopspresent. För in the end, we're all fruit. Och nu har jag bestämt mig, när jag blir stor ska jag bo i en villa. Man får inte grilla lamm på balkongen eller gården till lägenheter. Villa it is!


"Miller, comes from the greek work 'milo' witch is
 mean apple. And as you know our name, Portokalos comes
from the greek word 'portokali' witch means orange.
So here tonight we have apples and orange. We are different,
but in the end... We're all fruit."


1:a advent!

Om en vecka har jag namnsdag! Det är värsta grejen i Grekland så man äter tårta och får presenter :D Lovely. Nu ska jag starx iväg och jobba, har absolut hell no lust. Kom precis hem efter att ha storhandlat med mamma på Ica Maxi, så skulle vi julpynta lite så måste jag iväg och jobba! Blä. Trött är jag också, hade svårt att somna igår. Jaja, ointressant.

Jag måste bara kommentera det här med Tiger Woods och Elin. Hans bilolycka ni vet? Så går det när man är otrogen. KAR-MA.



Elin och Tiger.


Kalas!

Idag hade vi kalas för min moster Anneli som fyllde 38 år i onsdags. Hennes kompis som bor på Östermalm hade middagsbjudning med finskt tema så jag har ätit och druckit massa konstigheter idag. Men eftersom det är kalas så tänkte jag att jag skulle passa på att inviga min nya, underbara väska! Vi gick till Hotellet som låg runt hörnet och sen vidare till Sturehof.  Så så här snygg var jag, Jimmy Choo löser alla problem. Jag berättar mer om den konstiga maten imorgon. Nu ska jag titta klart på Hotel Rwanda, den går på SVT1 och jag gråter hela tiden. Guten nacht!


HUR SNYGG?! Så värt det.


Eftersom min dumma pojkvän inte vi

67d48e6e598bb8318eeeae14d7fdc869.png

Eftersom min dumma pojkvän inte vill sova med mig får jag väl sova med min nya älskling... Va? Va?! Det trodde ni aldrig va! Vill man så kan man. Den är så fin att det blir fingeravtryck bara man rör den. Love it.


Julklappsshopping!

Nu ska jag in till stan och köpa julklappar. Och köpa en till grej. Det är så coolt. Jag ska visa er imorgon eller i eftermiddag om jag hinner. Ni kommer aldrig tro era ögon, jag tror inte ens mina ögon. Jag ska iaf försöka köpa lite julklappar idag. Vi får se om det blir några. Med alla mina pengar ni vet. Och sen ska jag tamejfan äta chicken mcnuggets idag. Jag har varit sugen i typ en vecka, katastrof. Skulle ätit igår efter jobbet med det var strömavbrott i typ halva Sumpan så det gick inte, McD's var helt nersläkt och persnalen satt i ett litet hörn ch kuckilurade. Nog om detta! Nu bär det in till stan. 

Det som är bra med att man inte har några mjukisbyxor är att man MÅSTE ha någurlunda fina kläder på sig. Problemet är att man inte vill. Har sett att Rusta (ja, jag vet. Jag hade samma tanke.) sa ha snygga mjukisar. Hur tar man sig till Rusta? Blä. Det är nu man ska ha en pojkvän med körkort och bil. Suck. Jag får fixa det själv. 

Lidl har öppnat i Sumpan! Nu blir

-ad86332f56a745056635f45d28034a6.png

Lidl har öppnat i Sumpan! Nu blir pojkvännen glad...


Budget?

Jag har fått min lön ni vet. Jag tyckte att det var ganska mycket, sen kom jag på allt jag skulle köpa. Nu känner jag mig pank. Jag har fem lax. Nu ska vi räkna här.

Telefonräkning 500 (min odugliga pojkvän har bytt abonnemang till tre, jag tänker aldrig mer höra av mig till honom nu)
Väska 810 (show you tomorrow...)
Födelsedagspresent Anneli 300
Julklapp Daniel 1000
Julklapp Jönköping 250x4=1000
Elena & Taki 100
Farmor & Farfar 100
Jiajia 100
Mamma 400
Cornelia 250
Bio 100
Tjejmiddag 150
Naglar 890

5700... Och då har jag inte räknat med att jag måste köpa mat till jobbet idag. Och jag har inte räknat med julklapparna till Daniels familj... KA. TA. STROF.

Nu har de satt upp och tänt granar

45cf30da1324b4ac7da77bd49161e458.png

Nu har de satt upp och tänt granarna. Nu är det definitivt jul. Hoppas den här vintern går över lika fort som den kom.


Idag ser jag ut som Blair Waldorf

0-2bf2cea7256dc61e7133aa5dc6ed4dba.png

Idag ser jag ut som Blair Waldorf i håret (jag måste börja öva mer på att fota. Hur kan alla modebloggare som fotar sig hela dagarna?).


Jackie + Nici = sant?

Jag vaknade precis av att mina grannar fortfarande håller på att renovera sin lägenhet. Det här har på riktigt hållt på i över 2 månader och jag förstår inte hur mycket man kan behöva borra. Jag dör.

I alla fall, när jag väl sov drömde jag att jag var tillsammans med Jackie i Paradise Hotel, fast det var i smg för jag var fortfarande ihop med Daniel. Men jag och Jackie vaktade min babycousin Cornelia så skulle vi lämna tillbaka henne till min moster och hennes karl så åt dem micromackor. Jag är härmed jättesugen på micromackor. Min dumma pojkvän åt upp det sista goda brödet i morse innan han gick till jobbet. Tänk vad gott det hade varit med micromackor... Tror ni att jag skulle passa ihop med Jackie i Paradise Hotel eller? Haha! Svärfar Svartenbrant. Mamma skulle bli galen.

DHWBRARL

OH. MY. GOD.
DET. ÄR. SÅ. SPÄNNADE.
JAG DÖR. BREE + KARL. BRARL.
NÄSTA. TISDAG.


Julafton, en månad

Hallå! Det är ju 24:e idag! (jag för lööön imorgoooon, tjata tjata) Men det är ju för fan bara en månad kvar till julafton! Har ni börjat köpa julklappar? Inte jag. Vad köper man till pojkvänner? Jag blir helt nervös. Jag som var glad för lönen, men det kommer ju inte vara någon lön kvar efter att jag köpt julklappar till hela tjocka släkten. Katastrof. Och vad köper man till en grekisk mormor och en mamma som har allt?

Katastrof.


Liten del av släkten på julen. Undra om det var 2007? Jag till vänster.
Oklanderig outfit. Märk de söta knästrumporna. Jiajia (mormor) sa att det var katastrof,
"du ser ju ut som en tomte!". Exakt. Bulls eye.


Money, money, money

Always funny... In a rich mans world! And in a poor womans worlds också! Har alltid fått min lön 27:e eftersom jag var kommunsanställd, men nu med mitt nya jobb får jag lön 25:e! Så idag fick jag min lönespec, och imorgon får jag min lön. Always funny! Nu är jag glad, woho! Joakim Von Anka, kiss my ass.



Camilla tvingar mig

Camilla tycker att jag ska svara på alla frågor på den här listan. Det känns lite tråkigt, men jag har inget bättre för mig förutom att lyssna på Whatcha Say, så det är väl bara att kicka igång.

T i o  F a k t a
1. Hemstad/ort: Stockholm.
2. Hårfärg: Brunt med utväxta ljusa slingor. Målet är att vara ljusbrun. Typ som Lauren Conrad... Oh my god.
3. Längd: Vet inte, mellan 167-169 cm.
4. Frisyr: Uppklippt?
5. Ögonfärg: Blå.
6. Skostorlek: 40-41, big foot jag vet.
7. Humör: Sugen. (Haha, jag kom upp sen och läste svaret på den här frågan igen, haha. Det kan misstolkas. Jag är alltså sugen på choklad. Comprende?)
9. Civilstatus: Hänger ihop med Daniel.
10. Vänster eller högerhänt: Höger.

T i o  S a k e r  O m  D i t t  L i v
1. Har du nånsin varit kär? - Japp.
2. Tror du på kärlek? - Tror det? Det beror lite på hur man menar.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Egentligen ja, fast ändå inte. Hade man inte gjort det då hade det enda bara skett en annan gång.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja. Men jag rockar, jag klarar allt.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Hope not.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Jag brukar inte vara kär i Sissi, men hon är väldigt snygg iofs. Nä, men ärligt. Den man är kär i brukar ju sen bli ens bästa vän, faktiskt.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för den? - Jag höll tyst om det för Daniel ganska länge, men det har ju alltid kommit fram till slut.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Jag var rädd men vips så var jag ihop med Daniel iaf.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Haha, Milla! Räknas Äcklis?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Kärlek är så stort. Mycket större än alla ögonkast man någonsin kommer att vara med om.

T i o  s a k e r ;  D e t  D ä r  E l l e r  D e t  H ä r
1. Kärlek eller pengar? - Man behöver båda faktiskt. Kärlek krånglar om man inte har pengar, pengar är inte så kul om man inte har kärlek. Balans!
2. Vin eller öl? - Rödtjut.
3. Dag eller natt? - Natt.
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande. Tror jag?
5. Tv eller internet? - TV. Eller, Internet. Nej, TV. Det finns så mycket bra serier.
6. Pepsi eller cola? - Cola, men det är alltid Pepsi som finns hemma.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Beror på. Är man singel är det ju inte kul att ha en romantiskt hemmakväll. Då ska man ha en vild partynatt! Men är man pensionär som jag så romantiskt hemmakäll. Med gottis.
8. Färgfoto eller svartvita? - Färg, färger är fint.
9. Telefonkontakt eller face to face? - Beror på vem det gäller. För starka känslor krävs face to face.
10. Bilddagboken eller myspace? - Har inte myspace, så jag säger väl bilddagbken då.

T i o  "H a r  D u  N å g o n s i n"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Säkert när jag var liten.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Vilken tonåring har inte velat det någon gång?
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.
4. Har du hoppat bungy jump? - Aldrig.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Tror inte det? Typ vad, bilkrasch? Nej.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Haha, nej. Men jag har ätit en halv och Ackie andra halvan! :D
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja, gud ja. Alla är lite onda inombords.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nope.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja, när man var liten och alla var kära i Andreas, haha! Man slutar nog förälska sig i vem som helst när man är över typ 16 år.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Det gör den väl?

T i o  K ä n s l o r
1. Saknar du någon just nu? - Jag borde väl svara min pojkvän och mina underbara vänner och så. Men Chester :(
2. Är du glad? - Nu blev jag ju lite ledsen när jag tänkte på Chester.
3. Är du fundersam? - Det är alltid saker som sitter och gnager i hjärnan. Det finns alldeles för mycket saker att tänka på och fundera över.
4. Är du uttråkad? - Lite grann.
5. Är du tysk? - Nix.
7. Är du italienare? - Nej, grek. Det räcker bra det faktiskt.
8. Är du fransk? - Men nej. Men jag gillar baguetter. Och croissants. (stavas det så?)
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Fortfarande? De gifte sig aldrig.
10. Gillar du någon just nu? - Jag gillar massor!

O m  D i g
1. Hur mycket är klockan just nu? - 12:39.
2. Namn? - Nici.
3. Vart bor du? - Stockholm.
4. Hur många barn vill du ha? - Gaah, jag veeet inte. Jag tänkte tre. Men nu måste man ju tänka på att ens man kanske har barn sen innan. Jag vill inte ha fyra barn? Men jag vill inte bara ha två egna? Jag har ingen aning.
5. Vill du gifta dig? - Helt klart. Innan barnen kommer också.
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Jag rullar. Men det betyder inte att jag inte kladdar ner mig iaf.
7. Har du ätit sushi? - Det är det godaste som finns. Efter lamm. Och bläckfisk.
8. Favoritglass? - Lakrits! Eller choklad. Eller melon. Mums...
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Inga. De står över skafferiet. Två olika. Fast jag tog slut på ett av paketen idag, så nu står det bara ett där. Fast de är äckliga.
10. Humör? - Sugen på att bränna pengar. (haha, sugen igen!)

F y r a  G r e j j o r
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Hjälp, nej.
2. Har du en hund? - Chester :(
3. Sover du helst själv eller med någon? - Det är som att alla med rakt hår vill ha lockig. När jag har sällskap blir jag arg för att han tar upp hela sängen. Och täcket. Och kuddarna. Sver jag själv blir jag arg för att jag känner mig ensam.
4. Tror du på spöken? - Vet inte om just spöken, men jag tror på änglar.

S k u l l e:
1. Skulle du vilja vara längre? - Egentligen ja, för då skulle jag se smalare ut. Men då måste Daniel bli jättelängre.
2. Skulle du vilja väga mer? - Ja, men eller hur.
3. Skulle du vilja ha sex nu? - Jag är som en man. Man ska ta vara på tillfällena när man får ligga, så ja tack.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej, jag mår så illa då.

K a n:
1. Kan du röra på öronen? - Nej, kan någon det på riktigt?
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nope.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja, faktiskt. Jag kanske inte alltid talar sanning, men jag gör heller inga dumheter.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - God, no.
6. Kan du vara på en fest utan att dricka? - Jadå, men ärligt. Hur kul är det att vara den enda nyktra på en fest?
7. Kan dina vänner lita på dig? - Alltid.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Nev-er.
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Svårt, men är det en tråkig affär så absolut.

H a r:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja, herregud.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Haha, inte pappa men mamma har ju.
3. Har du syskon? - Minst tre halvsyskon.
4. Har du någonsin haft sex med någon? - Japp.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Ja, herregud.
6. Har du varit full den här månaden? - Tror inte det? Jag tror att det var förra månaden? Jag kräktes.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Lite grann.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nope, tänkte duscha först.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Pussade jag John? Nej, jag tror inte det. Eller? Nej, jag tror inte det. MEN JO! Eller nej. Vänta, måste tänka. Nej.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nope.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Vet inte om det kan räknas som ett förhållande.12. Har du ljugit på någon fråga än då? - Nä?

V e m:
1. Vem älskar du? - Massor. Mina underbara vänner, min pojkvän, min släkt, min dumma mamma... And the list goes on.
2. Vem hade du senast sex med? - Daniel.
3. Vem vill du bli full med? - Jackie i Paradise Hotel. Det MÅSTE vara en upplevelse!
4. Vem är den bästa artisten? - Artist har ingen betydelse om låten suger.
5. Vem pratade du senast i telefon med? - Mamma.
6. Vem är snällast i världen? - Neda och Menel tror jag. Inget skitsnack, bara vänlighet. Och Whitney i The City verkar vara en snäll tjej.
7. Vem vill du prata med? - Gud, I have some questions faktiskt.
8. Vem sov du senast med? - Daniel.
9. Vem såg dig full senast? - Daniel.
10. Vem vet allt om dig? - Mina nära, fast alla vet nog lite olika saker. Men det blir nog Sissi, AckieMilla, Anneli och John
11. Vem hatar du mest? - Det finns många rent onda människor. Jag kräks bara jag tänker på dem.
12. Vem kramade du senast? - Daniel.

Så! Vad tråkigt, det står bara Daniel överallt. Tråkigt.

Jag har köpt en free-design-kalend

102167d41422086a3c8d545f58829ad7.png

Jag har köpt en free-design-kalender till 2010. Nu har jag free-designat den. Hur bra?!


Mina delikata pepparkaksmuffins!

4cdc4084ec7ae6e437219b75bb71819c.png

Mina delikata pepparkaksmuffins!


3,5 soltimmar/månad

Haha! Har ni hört något bättre? Det är nästan att jag vill gråta. Läste i Metro för några dagar sedan att vi bjudits på 3,5 soltimme här i Sverige. SVERIGE. Har det varit en enda i Stockholm ens? Jag tror inte det. Tur att det var lite sol i lördags då. NÄR JAG LÅG HEMMA OCH VAR SJUK.

Jag har för övrigt precis bakat pepparkaksmuffins. Coolt va? Jag visar strax vilken duktig hemmafru jag varit. Min pojkvän visar ingen som helst uppskattning. Har ni hört på maken? Bah! Det ska det nog bli ändring på.

Grill!

Igår var jag på fancy middag. Vi var på restaurang Grill på Drottninggatan, jag försökte spotta kändisar men det var väl för långt ifrån Stureplan I guess. Men det var lite roligt, restaurangen var inredd som i fyra olika stilar typ, en trädgård, en fransk restaurang, en italiensk/grekisk del, en thailändsk och säkert mer men det såg jag inte. Maten var dock inte så fantastiskt, men det var fantastiskt fint inuti. Kan ni fatta att servitrisen gick förbi vårt bord varannan minut för att se när hon skulle fylla på våra glas? Jag fick cola upphällt så fort glaset var mer än halvtomt. Fantastiskt.

Vill ni titta på inredningen så kan ni gå in på Grills hemsida. Man får inte lägga upp bilder därifrån och det var omöjligt att fota med mobilen för det var så mörkt. Enjoy!

För örvigt ligger jag fortfarfande och är dödssjuk. Fick till och med avboka mina jobbpass idag fast jag skulle tjänat feta pengar. Jaja.

TACK CAMILLA!

Varje gång jag går in på min blogg blir jag alldeles lycklig. Den är så fin. Det är så fint! Alltihopa. Till och med bilden på mig. Men men. Så är det grekflaggan, Louboutin, piña colada, ett fartyg (the black peeeearl), läppstift, Mulberry... Så perfekt.

Därför vill jag dedikera det här inlägget till Camilla. Tack min vän för världens finaste blogg!

(Jag kan till och med mms-blogga nu!)



Jag och Camilla. En dag för länge sedan utanför naturhistoriska. Jag var
lite snyggare, lite smalare och lite blondare. Det var bättre förr.


Jag ska kicka svinis sweet little

0-2273934158987be791462dcc328673bd.png

Jag ska kicka svinis sweet little ass. Jag har laddat. Frukt, soppa, vitamin defence, kan jang och världens godaste juice. Nu kör vi!


Svinis?!

Fläskfeber. Grissjukan. Svininfluensan. Vaccinera sig? Inte vaccinera sig? Sluta ha sex med grisar? Frågorna är oändliga.

Idag har jag haft världens hosta, för varje host har det känts som om mina lungor brinner. Jga jobbade iofs 14 timmar i söndags, men tror ändå att detär något annat. Alla på jobbet har fått vaccinet också. Jag tänker inte. För det första så vet inget något om vaccinet för de är typ inte testat alls. Och för det andra hatar jag sprutor. HATAR.

I alla fall! Tillbaka till mina symptom. Jag har haft världens huvudvärk, jag tuggade alvedon på jobbet idag som en galning. Känner mit trött, slut och så tycker jag synd om mig själv. Jätte. Stackars mig... Buhuhu. Hu.

Pojkvännen är dock på väg, han ska ta hand om mig. God dammit. Nu ska jag bada. Jag lärde mig i grundskolan att när man är sjuk ska man satsa på de fem V:na.

Vatten
Vätska
Vitaminer
Värme
Vila

Jag ska visa er sen hur jag laddar. Nu ska jag iaf bada. Imorgon ska jag ringa vårdguiden.

:(

Jag är så ledsen. Min svärfar har lämnat bort Chester igår innan jag hann säga hej då och min fantastiska väska och plånbok för Jimmy Choo är "Sold out". Det hugger i hjärtat varje gång jag ser "Sold out" på hemsidan. Mimmi som har dålig väsk-smak, hennes rosa väska är kvar. Min vackra, underbara, breath-taking väska och plånbok är "Sold out". Hugg. Chester. Hugg.







Bye bye Eddie

Eddie i Idol åkte ut. Han är snygg. Är han iranie? Är han bög? Dregel...

Mammas Pojkar

Hallå! Har ni eller har ni sett programmet Mammas Pojkar på TV4? Det är helt sjukt. De flesta är ganska gulliga, men har ni sett han arab-Bobby? Han var på en dejt med en tjej som kallas för Jane Timglas som har tatueringar, piercingar och sillisar. Stackars arabmamman får nervöst sammabrott och överraskar dem på deras dejt.

Den här jävla Bobby är så respektlös och skittaskig mot sin mamma. Hon kommer dagen efter för att "reda ut" det hela (eller om det är senare på kvällen, jag vet inte) och då står den här Bobby och stryker. Så skriker han på sin mamma "STRYK!" så fort hon kommer in i hans hotellrum. Hon stryker och gråter och sen kramar hon honom och säger att hon inte ska anfalla hans dejter nå mer och kramar hans huvud och äger "min bebis".

"- Om du vill ha din lilla bebis måste du softa... Du måste chilla. (han försöker alltså förtydliga vad softa betyder till sin arabiska mamma som knappt kan svenska genom att använda ordet chilla)
- Ja. Okej, ja.
*paus*
- Vet du ens vad chilla är?
- Nej. Jag vet inte."


Onda Bobby och hans mamma Niema.


Chester

Min pojkväns familjs hund har fått valpar. Tre stycken. Det var för ungefär en månad sedan. Jag fick direkt en favorit. Jag har döpt honom till Chester. Han är den sötaste hunden som någonsin skådats. Mimmi, släng din fula hund i väggen. Här är hunden som gör dig till en liten flicka.


Chesterito (på spanska, hundarnas ägare  är latinamerikander.
Hundarna hade inget val än att lära sig spanska. Jag försöker lära
 Chester grekiska, men han samarbetar inte. Idag bet han mig
i näsan, undra om det är revolt mot det grekiska väsendet?)


Madonna träffar Maria

Jag vet inte om hon heter Maria, men det hade ju varit lite festligt? Läste att Madonna har träffat 15 år yngre svärmor. Alltså, Jesus Luz mamma. Madonna är 51 år. Jesus mamma är 36 år. Det här känns konstigt. Något stämmer inte. Min svärmor är 40. Madonnas svärmor är yngre än min svärmor, och Madonna är äldre än min mamma.

Men nu ska vi inte döma någon...



Han är snygg. Jag skulle inte heller banga om jag var Madonna 51 år. Men skulle jag varit Maria och det där var min son, då skulle jag göra så här med honom.


Siamesiska kycklingar?

Det konstigaste någonsin hände mig idag! Okej, kanske inte det konstiga någonsin. Men konstigt var det! Eftersom jag är världens bästa flickvän (efter Mimmi tror jag, hon är lite snyggare, lite roligare och asiat, men svensk men ändå blatte. Och lite bättre. Kanske inte på kakbak, men det vet jag inget om). I alla fall!

Jag stod iaf här hemma och tänkte att jag skulle baka kladdkaka, utmaning; mina kladdkakor blir aldrig kladdiga. Så skulle jag knäcka i två ägg. Och vi har sådana ägg som det står "X-tra stora ägg" typ, så jag tog det största i kartongen, knäckte det, slängde skalet i papperkorgen och skulle blanda innan jag la in det andra ägget. Så blandar jag. Men i bunken är det två äggulor. Hade jag knäckt två ägg redan? Ser jag dubbelt? Kollade i papperkorgen, och pillade på både gulorna för att se att det var två. Vad menas med detta? Äggulorna satt ihop och jag hade bara knäckt ett ägg.

Var de siamesiska tvillingar? Eller bara tvillingar? Och räknas ägget som ett eller två ägg? Jag berättade detta för min kompis Sissi som vidarebefodrade detta till din plastpappa. Han sa att dessa ägg är en på tusen. Was is das?!

Nu måste jag titta på hemska Family Guy, annars blir min boyfriend arg. Jag offrar mig. För ikväll är det Desperate Housewives, och då ska han torteras. Mohahaha!


Hur ser siamesiska kycklingtvillingar ut? Såhär?


Kan inte hålla fingrarna i styr

Ibland blir jag så sugen på att blogga så jag vet inte vad jag ska göra. När jag kommit på en skitsmart grej och feedbacken från pojkvännen eller bästa kompisen sviker lite, eller när man insett något nytt eller när man bara måste dela med sig av något!

Man ska väl inte behöva skicka mass-sms till alla kontakter i hela telefonboken bara för att man insett något? Det är bra att ha en blogg. Undra om jag ska börja igen. Jag slutade för att jag inte hade tid, och nu har jag så mycket tid så jag skulle kunna blogga hela tiden. Inget riktigt jobb och så är det vinter också, så jag hittar inte på så mycket saker. Förutom att slösa pengar, då. Som jag inte har. Eftersom jag inte jobbar.

Som Arnold sa, I will be back.

And now I am!

RSS 2.0