Vacker bantning.

Hallå på er! Fan vad jag och Mutti har blivit bästisar idag då. Vi har beställt allt till resan, skrikit på Jiajia (mormor på grekiska) och så har vi spelat kort. Jag förlorade, precis som igår. Men idag var det inte utklassning i alla fall. Och nu står vi och lagar mat. Det är lite tufft! Alla ska äta olika saker idag i det här huset, så alla lagar sin egen mat. 28is ska käka tacos, Mutti och jag ska käka pilgrimsmusslor och tigerräkor (givetvis de odlade och inte riktiga som gör att hela regnskogen måste huggas ner) och mamma ska käka quinoa och avokadosallad till det. Jag ska käka min egen sallad.

Jag diggar när salladen är färgglad, det är mycket roligare och finare än en grön sallad som bara är... grön. Så jag har i alla möjliga färger i min sallad! Så här snygg är den!


Kruksallad, svarta bönor, fetaost, röd paprika,
gul paprika, gurka, morot, olja och vinäger
(finns att köpa grekisk god rödvinsvinäger
 vid namn Xidi som är asgod, finns i typ Rinkeby
 
eller hos närmsta grek) och salt och ytterst lite
oregano för den är slut. Gott! Synd att det inte finns
blåa grönsaker dock, det är den enda färgen som fattas.

WUHUUU!!

Jag har fått min mens, tjohaderittanlej!

Bowling.

Fan vad jag förlorade på bowlingen idag då. Mamma gick ut med dubbelt så många poäng som mig, jättedeprimerande. Jag kanske inte är så almighty i alla fall? Eller...? Äsch, who am I kidding! Klart jag är! I alla fall, så då blev jag arg, sen drog vi och åt på en spansk restaurang vid Fridhemsplan och så fick jag min dagliga dos av lite flört med pojks och så. Och nu ska jag städa mitt rum! Puss på er, babyboys and babygirls.

Nici Almighty.

Idag började jag halv elva på jobbet, blev dock väckt av Axi klockan 05:30!! 05!! Hjälp. Hon skulle vara på jobbet 07:00. Kul för mig. Inte. Så hon sminkade sig med tänt ljus och sjöng och pratade och skrek och sjöng lite till och killade mig lite på fötterna och sådär när jag sov. Då vart jag upprörd.

Så idag på jobbet stod jag i köket. Nu jobbar jag på Café Gusto i Sumpan. Jag fick göra kanske runt 100 stycken sallader under tre timmar. Gissa stessad Nici! Detta resulterade givetvis i svettattack och sådär. Men sen när jag gick ut och skulle käka min egen lunch, och såg massa människor som åt mina (superfina) sallader och mackor (också superfina) kände jag mig så jävla mäktig. Asså, alla dessa människor åt mat som JAG lagat. Så jäkla tufft! Jag kände mig lite som Nici Almighty och sen blev hela moment interrupted för jag skulle skynda för Axi skulle möta mig på jobbet en snabbis innan hon skulle på Sex and the city-filmen för hon glömde sin klänning hos mig i morse.

Nu har jag bestämt att idag ska vi hitta på något kul! Jag hade ju hell no råd att gå på bio, min lön har inte kommit in på mitt konto än från telefonjobbet. Argh. Jag ska ringa och skrika på tisdag. Så nu ska i alla fall jag, Mutti och min moster Anneli bowla! Hihihohohaha. Jag ska vinna! Jag kommer losa. Jag återkommer med uppdate.


Lite, lite orolig.

Hörrni, jag har inte haft min mens på aslänge känns det som. Skitläskigt, jag börjar bli lite orolig. Ingen mens = någonting är fel. Och jag går inte på p-piller eller mini-piller eller något som skulle kunna rubba hela alltet. Jag är tjejen som alltid har mens, som har mens två ggr i månaden istället för en typ! Och nu har jag inte haft på snart två månader. Hallå? Kan man göra någon övning för att få igång den eller?

Men idag är jag sugen på choklad i alla fall. Och det är ju ett bra tecken. Då borde jag få min mens snart, hoppas jag. Hoppas.

Midsommarafton!

Nu har jag åkt bil sedan klockan åtta i morse för att hamna i Jönköping nu. Jag har sovit två och en halv timme i natt. Sköööönt. Inteeee. Jag har precis klämt in mina små tuttar i en sånhär axelbandslös BH, jättekrånligt och den åker ner hela tiden. Men det är bara att köra på! Har på mig en tubklänning och har man ingen BH under har man hängtuttar och ALLT syns (allt = bröstvårtor).

Så nu sitter jag här och kämpar järnet med att hålla in fläsket i strympbyxor, sminka mig, rådgiva till min kusin Hanna, lyssna på Fall Out Boy (Pete är så snygg!) och prata på msn! Det är så ansträngande.

Och jag är så jäkla snygg idag va! Helt naken med porriga strumpbyxor och allt. Därav hoppas jag att det finns någon halvsnyggis här! Hanna säger att det inte finns, men man kan ju hoppas... Jo, snälla, jo, joo.

Nu ska jag leta mat och sminka klart mig! Jag åt äppelchips i bilen. Äppelchips. Det smakade ju inte ostbågar, direkt. Jätteogott, nu vill jag ha riktig mat. Kött. Eller sill och potatis!


Mycket snack om fotboll, inget snack om SATC.

Jag satt inne i mitt rum igår och låg på sängen. Den var mjuk, jag såg solnedgången från där jag låg och allt var varmt rosa i mitt rum. De bästa avsnitten av Sex and the city visades och det var Mr. Big hit, och Mr. Big dit. Jag kunde inte göra annat än att fundera över mitt Låtsas-ex. Och vad är grejen med att Mr. Bigs förnamn och mitt Låtsas-Exs förnamn är samma? Jobbigt. Han ringde mig för övrigt två gånger igår natt efter hans jobb, lite på pickalurven som vanligt. Berättade att han saknade mig. Sen ett till samtal på "morgonen" (typ när vanliga människor äter sen lunch) också. Juust like in the movies.

Mitt i mitt Sex and the city-tittande (som hade pågått i ungefär fyra timmar), skrek mamma något om fotbollen. Grekland gjorde tydligen 1-0 mot Spanien! Bra jobbat, grabbar. Synd att det var för sent för mål och mer spännande med Sex and the city. Senare ringer Axi, tydligen blir Sverige utklassade av Ryssland. Spännande. Synd att jag redan visste det (för att jag är synsk) och synd att det är mer spännande med Sex and the city.

Synd att Mr. Big inser i slutet att det är Carrie han vill vara med. Synd att inte riktiga livet är som i Sex and the city, i riktiga världen inser aldrig något knäppt ex att de vill vara med sin Carrie.


O Snygga Greken, Where Art Thou?

Jag saknar Snygga Greken. Jag kom på det efter bion, inte ett enda sms eler telefonsamtal. No way, José! Skittaskigt. Nu när Snygga Greken praktiskt taget flyttat till Grekland (fel ände dessutom, jag kommer från sydöstra delen och han från nordvästra, toppen va? Hur stor är sannolikheten...) så får jag inga sms från någon snyggis längre! Jag tycker att det är taskigt. Jag fyller 18 år den 4:e augusti, 47 dagar för att vara mer exakt. Jag önskar mig en assnygg skäggig snyggis med snygg näsa som smsar och ringer mig minst tre ggr i veckan. Det känns bra, gärna fyllesamtal, man får reda på så spännande grejer då.

4:e augusti, glöm inte! 


Indiana Jones och Kristalldödsskallens bla bla bla någonting.

Jag tyckte väl att det var något lurigt med att jag fick välja film! Så mamma ångrade sig, bestämde att vi skulle ta en senare bio så att vi skulle hinna äta innan (det var i alla fall bortförklaringen) och vips hamnade vi på Indiana Jones! Inte mig emot eftersom att jag ville se den, men nu var jag inställd på att se töntig gubbfilm efter att jag haft arbetsintervju from hell number 2. Arbetsintervjuaren bara skrek på oss, skitspännande. And I'm not going back! Se upp för Bokningsservice, mina damer och herrar!

Indiana Jones var förövrigt asbra! Lätt bästa av alla fyra! Och jag höll på att skratta absolut ihjäl mig. Nya grabben som är med, Shia LaBeouf som även var med i Transformers, var assnygg! Han är helt med på min att-sätta-på-kändis-lista. Han sprang runt med skinnjacka, vit t-shirt och mörka jeans hela filmen. Som John Travolta i Grease, helsnygg!

Nu ska jag spela kort med Mutti, och jag ska vinna! Wöö! Puss!

Jag drar till Rhodos om två veckor och fyra dagar! ihihohohaha! Så bäst!


Shia LaBeouf, snyggis.




The Bucket List.

Jag ska på bio idag! Wöö! Hur kul ska inte det bli då?! Jag ska gå med min lilla Mutti och se den nya filmen med Jack Nicholson och Morgan Freeman. Så jäkla gullig! Jag fick bestämma film, he he. På svenska heter den Nu eller aldrig, men orginalnamnet är The Bucket List, och det låter coolare!

Men innan bion klockan 18:00, ska jag på arbetsintervju (igen, jag vet. Jag blir till och med trött på mig själv) och så ska jag kanske lämna tillbaka ett par skor jag köpt. Kanske. Eller? Jobbet är på ett ställe som heter Bokningsservice, och det är telefonjobb igen. Men nu får jag fast timlön, då känns det helt, heeelt okej.

Idag har jag på mig en för liten BH också, och det är så jääkla obekvämt. Om ni inte blir tvingade, så testa inte detta. Jga kanske ska försöka hitta en BH på stan? Smaart Nici. Nu ska jag käka! Puss på er pluttisar.



PS. Fan vad jag är sugen på ostbågar. DS.

Karolina Klüft vs. Gollum.





Haha! Hur kul är inte denna bilden?! Helt klockrena bilder att Carolina Klüft och Gollum har på pricken samma ansiktsuttryck. Ha ha ha ha!! Det är egentligen lite taskigt med tanke på hur snyg Carolina blivit nupå sistone med sitt nya hår och frysyr och lugg och allt vad det är, men fan va roligt!! Ha ha ha ha ha ha!


Min brevbärare har inte eld i baken, direkt.

Min brevbärare är nog den långsammaste i hela staden, jag undrar ibland om han är pundare eller något för han verkar helvirrig. Inget ont om pundiga brevbärare, men min post blir ju helt förvirrad. Lite Bree Van de Kamp-varning på mig här!

I alla fall. Posten kom nyss, och vet ni vad?! Jag har fått ett till stipendium! Det känns så jäkla bra, det känns räkmackigt och alldeles alldeles underbart. Mina stipendiepengar kommer sammanlagt ligga på 12 000 svenska riksdaler. Fatta, 12 000! Ibland är det bra att ha en Pucko-Pappa som jobbar svart så jag får stipendium. Vet ni om förresten att jag kanske ska träffa min Pucko-Pappa nu i sommar? Det blir typ andra gången i mitt liv som jag kommer kunna komma ihåg. Och förra gången gills typ inte, för jag var typ 10-11 år och vi pratade i en och en halv minut. Visserligen gav han mig mat, en klubba. Han tyckte väl att jag var så spinkig. Hihihohohaha.

Men hörrni, nu ska jag glo lite mer på TV! Fyrkantiga ögon är ju grejen, ni vet. Jag har tittat på typ 7 avsnitt av Desperate Housewives idag, det var spännande! Och nu ska dte bli någon kul Disneyfilm, finns det något bättre? Kanske Mulan, kanske Herkules, kanske Aladdin, kanske Aristocats, kanske Pirates of the Caribbean... Vad tycker ni? Kanske Herkules... Hihi!

Fan vad skönt det är med sommarlov, jag springer runt i pyjamas. Lov-e-leheey!


Kort resumé.

Jag har inte bloggat på aslänge, för jag har helt enkelt inte haft tillgång till dator och jag FATTAR INTE HUR MBILBLOGGEN FUNGERAR. Vet någon? Kan ni hjälpa mig då? Hallå?

I alla fall, så jag tänkte att istället för att skriva världens längsta inlägg så skriver jag helt enkelt ett kort. Så här kommer en liten resume av de senaste dagarna.

Mamma har åkt till Holland.
Jag var på arbetsintervju på Max som var som ett polisförhör.
Jag har sett Sverige-Grekland matchen och blivit ledsen och nästan dödad i Kungsan.
Jag har sett Grekland-Ryssland och blivit ledsen.
Jag har insett att Grekland åkt ut från EM.
Jag har lärt mig hur EM fungerar.
George Clooney har gjort slut med Sarah Larson för att bli ihop med mig.
Jag har fått stipendium från Gålöstiftelsen på 8000 riksdaler.
Jag har varit hos tandläkaren och hade inga hål. I tänderna, alltså.
Axi har tagit körkortet.
Vi har "cruisat".
Jag har haft skolavslutning.
Jag har ätit buffé på Pizza Hut.
Axi har sovit här ungefär 4/7 dagar.
Jag har köpt nya kläder.
Jag har hittat en bikini.
Jag har agerat hemmafru och bakat fyra(4) pajer under 3 dagar.
Mamma har kommit hem från Holland.

Det var nog allt som hänt faktiskt. Sen lite mer oväsentliga saker, men inget superspännande dåevaa. Jo, juste. Mitt Låtsas-Ex har börjat höra av sig igen. Han kanske ska flyta till Malta, då ska jag heelt hälsa på.


Inge mer EM för Grekland this time.

Typ sommarlov.

Jag har precis gjort mitt sista prov för hela årskurs två i gymnasiet för resten av välrdshistorien. Det var i Psykologi, det gick helt okej! Jag är nöjd! Så nu är det praktiskt taget sommarlov och ikväll gäller det, så himla spännande! Jag har fått evil-eye-blickar hela dagen när jag sprungit runt med min fina tröja, hoho!

Nu då? Jag ska inte på Gålöstipendie-grejen förrän 16:30, och vad ska jag göra fram tills dess då? Så jag skickade argt sms till morsans pojkvän 28is som nu har flyttat in hos oss för hans lägenhet blir renoverad så vi kan gå på stan och han kan mata mig och köpa nya skor till mig. Wöö! Vi får se om han svarar. Jag är assugen på cola, jättegott! Synd att jag är pank. Verkligen, ehe, ehe, not.

Fan vad jag är superhype för ikväll! Och lilla gulliga Neda kanske ska komma till Kungsan ikväll! Det kommer bli så jäkla rockey, fy fan va kul! KOM IGEN MINA SMÅ HÅRIGA GREKER, YOU CAN DO IT!!

SVERIGE-GREKLAND.

Ikväll gäller det hörrni! Jag är så himla sen till skolan men var tvungen att få in ett inlägg här. Fan vad spännande matchen är redan - och den har inte ens börjat! Det är dåligt väder idag, men vi drar nog till Kungsan i alla fall. Jag får rådfråga med mina kolleger later om vi ska dra till något annat plejs istället sen. Och hoppas på att jag kommer in.

Efter skolan ska jag på en "årshögtid" heter det. Det är Gålöstiftelsen som ska dela ut diplom och stipendium - till mig! Wöö! Hoppas jag får supermycket pengar, hihihohohaha.

Ä NI HYPE FÖR IKVÄLL DÅ?! Jag har Grekiska flaggan i väskan som jag ska visa hela världen senare när vi vinner! Fan vad spåännande. Nu ska jag sminka klart mig sen ska jag springa till skolan.



Så här snygga kläder har jag på mig idag! Wöö, heja Grekland!!

Livet är bra spännande ibland!

Jag kom hem från tandläkaren nyligen, min dumma tandläkare tyckte att jagskulle gå upp sju på morgonen för att vara på Odenplan i en kvart. Men men! Axi sov här inatt, vi sov asskönt första gången i världshistorien i min säng. Igår gjorde vi manikyr och pedikyr och tittade på Tyskland-Polen. Jag tyckte det var assnyggt av Podolski (polacken som spelar i Tysklands lag, ni vet) att han inte firade sina två mål. Det hade varit lite att rub-it-in-their-faces, fast det var ju ingen nyhet att Tyskland skulle vinna. Men jag blev lite orolig när det bara stod 1-0 till dem i början. Men det ordnade sig!

Nog om fotbollen! Idag på t-banan så satt det ett dagis från Rinkeby som skulle til någon sjö, givetvis tyckte alla barnet att det var ascoolt. Så var det en liten världsgullig brun pojke som skulle berätta något. Så sa han "I mitt land... eller, hm. I mitt andra land... där!" och det var så tufft! Att han håller på att bli svenne och sådär, men har koll på läget i alla fall. Jag ville bara springa fram och krama honom, men då hade jag väl blivit arresterad eller något och det hade ju varit jobbigt.

Nu ska jag äta Cheez Ballz och titta på grekisk TV. Så jäkla spännande! Och i helgen var det Mad Music Awards, typ som MTV fast på grekiska. Det var tufft, alla var assnygga och jätteduktiga! Paparizou har förövrigt klippt håret kort (till axlarna typ) och har färgat det mörkt. Helt okej, finare innan. Jag önskar bara att jag fick vara hennes make up-artist, på riktigt.

Puss på er pluttisar!


Ledsen Podolski, trots två mål.

Hårigt.

Jag är en hårig människa, det är jag. Rakar jag benen på morgonen är de inte lena på kvällen. Det blir så, det är som en extra kromosom när man föds som grek. Den är osynlig, men alla vet att den finns där. Som en känsla, en abstrakt grej. Typ, alla greker har XXH eller XYH. H är den håriga kromosomen. Men i alla fall! Inte det jag ville snacka om.

Detta gör ju att jag inte är så känslig för hår, jag gillar håriga män och tycker skägg är assexigt. Och hår på rygg och rumpa, det är ju jobbigt men oj vad jag inte kunde bry mig mindre. Men hår på fötterna är en helt annan grej. Hår. På. Fötterna. Är. INTE. Okej. Och jag är ju hårig, så det har jag. Inte mycket, jag har på pricken tre hårstrån på varje fot. Jag noppar bort dem hela tiden, de ska aldrig få synas.

Imorse när jag duschade såg jag dem. Dessa tre hårstrån, som bara var där på min fot. Jag blev helt nervös, hår på fötterna är äckligt. Vartsomhelst utom på fötterna. Och nu sitter jag här och tänker, och klurar och funderar. Hur kunde det bli såhär? Varför har jag inte sett dem? Varför har de hunnit växa ut? Hur kunde detta ske?

Ikväll ska jag göra pedikyr, det är ju ändå sommar. Men håret ska bort nu, nu.
Så jag går på jakt efter en pincett nu.
Bye bye hairy feet. Thank you!



Jätte-euh.

Houston, we have a problem. Ni vet.

Jag somnar inte. Jag sitter här, och jag sover absolut inte. Jag gör allt annat förutom att sova, och klockan är 03:40. Jahapp. Och fläsket behöver matas snart, och det var ju synd. Och det åskar och blixtrar ute, asmycket. Det skrämmer mig, jag vet inte varför. Men fan vad ljust det blir när det blixtrar!

Och jag har precis raggat upp lite greker till på tisdag till Kungsan. Och det är ju toppen, så det blir nog där. Känner ni attd et skulle vara kul att komma så kör på! Har ni mat med er får ni pluspoäng. Har ni blåvitt på er får ni sitta med mig längst fram och dricka öl och käka EM-chips. Har ni blågult hoppas jag att ni tappar bort er på vägen.

Och imorgon, eller ja, idag blir det ju, åker Snygga Greken till Grekland för typ 2-3 månader. Två till tre. Två TILL tre. Det betyder att det inte är någon hemresa bokad, det betyder att Snygga Greken aldrig kommer vilja komma tillbaka hit. Inte mig emot, så mycket, men hur ska han få reda på att vi ska gifta oss? Fan, då.

Jag är jättesugen på chips?
Därför måste jag sova. Nu. Nu. Sov. Somna. Nu. Nej, stopp. Gå till sägen först, sen sov.

EFTERLYSNING.

JAG UNDRAR EN GREJ, VART SKA ALLA GREKER KOLLA PÅ MATCHEN PÅ TISDAG?! SKA ALLA TILL KUNGSAN? JO, KOM IGEN NU VA!

´

′Ενα óνειρο, μíα ομαδα

one dream, one team

en dröm, ett lag

Look-a-like?


Hallå, hur lika är inte Disneys Törnrosa och Hera från Herkules då?!


Fun Lights nya reklam.

Har ni sett Fun Lights nya reklam?! Jag älskar den! Den är så jäkla bra och man blir glad och den är färgglad och det är Toploader - Dancing in the moonlight och den är så ägig och jag bara älskar den!


FÖR SISSI HAR TAGIT STUDENTEN!

Wöö!!

Kom precis hem och absolut stinker öl. Jag är absolut dyngsur och så fort jag gör en för snabb rörelse kommer det en stinkade ölpuff och letar sig in i min näsa, jätte-euh. Som ni kanste listat ut åkte jag alltså med på Sissis flak. Vi åkte från något Wallenberg center typ, det är i alla fall höghuset med Z:tan på i Vasastan. Vi åkte runt i stan och runt Sergel och Kungsan och Östermalm, tills det plötsligt gått två timmar och vips så var resan slut! Det var kul, alla var fulla, alla var glada, alla var snygga, alla var blöta och alla var nakna. Typ som det ska vara på mitt 18-årskalas!

Sen åkte vi hem till Sissi och åt värsta supermiddagen och jag höll på att kräkas och så skulle man leka nykter och sådär, men sen sket det sig men ingen brydde sig i alla fall. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen äre Grey's Anatomy! Wöö!


GRATTIS SISSI TILL STUDENTEN,
FY FAN VAD DU ÄR BRA!

FÖR SISSI SKA TA STUDENTEN!

Hallååååe?!
Nu har jag precis duschat och fönat håret (det har blivit mycket sådant på senare tid). Jag stassar och lyssnar på Usher. Usher! Känns som att man var 14 igen och nykär i Låtsas-Exet. Jag lyssnar på Yeah, ni vet den här astuffa så är det blått ljus och hela sveriges ungdomar kunde hans steg i den här videon? Så jag springer runt och sjunger (skriker) och tänker på hur vi stod på borden i klassrummet i grundskolan och dansade till den här och försökte lära oss stegen. Haha! Vi var assöta.

I alla fall. Idag tar en utan mina bästa vänner studenten, och jag är heeelt nervös. Jag har fixat grejen som man ska hänga runt halsen och så, men annars har jag noll koll på hur det går till på en sådan här grej! Aja, hur fel kan det bli? (hjälp)

Men nu ska jag sminka mig järnet och tugga persilja, för jag åt tzatziki igår... Och det var ju synd för alla som ska umgås med mig, haha! Tugga vare.


Puss!



Han är en sån snyggis!

Arbetsintervjuer.

Det är lite roligt med arbetsintervjuer. De kan vara så olika, en gång var jag på en arbetsitervju i fyra timmar. Folk sa att det lät som en dejt - det var det inte. Thank God. Idag var jag på en, för Fundraising byrån. Det verkade bra, hoppas jag får jobbet. Men i alla fall, den intervjun varade i en kvart. En kvart! Visst, det var en bra intevju och vi hann prata mycket och så men det är så knäppt att jag det finns arbetsintervjuer mellan 15 minuter och fyra timmar. Spännande!

Inatt ringde mitt Låtsas-ex. Jag tror jags omnade i telefonen, jag tycker inte om när han ringer mitt i natten på vardagar. Det ger inte så många pluspoäng. Och jag tror inte ens att han ville något. Men men!

Mamma är ute ikväll med jobbet, så jag är ensam och har inga läxor. Så j´äkla skönt! Ska titta lite på grekisk tv sen tror jag att jag ska testa att göra högskoleprovet. Har det utskrivet här men har inte hunnit göra det. Eller så ska jag kolla på film, det är alltid kul! Typ tecknade Herklues, eller Mulan, eller Oliver och gänget!

Puss på er!


Yves Saint Laurent, 1936-2008.

Yves Saint Laurent, en man som gjort stor skillnad. Både inom modevärlden och den riktiga och tagit ett stort kliv för kvinnorna inom jämställdhetsfrågan. Han gjorde så att det blev acceptabelt för kvinnor att bära kavaj och att fettobruttor skulle kunna springa runt i byxshorts. Och skapat fantastiska läppstift. Han skulle fylla 72 om  två månader, men hann inte. Han dog igår av hjärncancer som han haft under en längre tid.


Rest in Peace, YSL.

* 1/8 1936
1/6 2008




"To be beautiful, all a woman needs
 is a black pullover and a black skirt
and to be arm in arm with a man she loves."


"Fashion isn't just to decorate
women, but to reassure them,
give them confidence."


"We must never confuse
elegance with snobbery."


Mmm...

Vad god glassen är, mumma mumma mums....

Nu ska jag plugga. Plugga. Plugga vare va? Suck...

Buhu, stackaaars miiig...

Kom precis hem från skolan, fick sluta tidigare. Och jag har bara några ord att säga. Mina. Myggbett. Dödar. Mig. Och nu tänker ni såhär "men gud, när ska hon sluta klaga om de där jävla myggbetten?" Men jag tror inte att ni förstår hur stora de är! Men i alla fall. Och nu ska jag laga mat så jag springer runt som Jamie Oliver utan kläder och lagar mat för allt jag har på mig kliar mot mina tusen myggbett.

Och det är ju så jäkla fint väder ute, va?! Jag vill bara sitta på en uteservering och dricka iskall öl med sugrör all daay! Men eftersom jag har nu en inlämningsuppgift till imorgon och ett prov så har jag inte tid med det! Så jag köpte hem en Ben&Jerry´s med smaken Chocolate Fudge Brownie som har delad förstaplats på godaste glassmakerna i världshistorien med Phish Food. Yummie, yummie.

Puss på er mina små hjärtan!


Hjälp!

Jag kom precis ut ur duschen, och har rakat benen. Och vet ni hur mycket mina myggbett kliar eller?! Och nu ska jag sätta på mig små tajta leggings över mina irriterande myggbett. Jag vill på riktigt avrätta varenda mygga. Jag tror att jag kommer klia ihjäl mig. Och vi hade köpt sånhär spejsig salva från Grekland som man sätter på myggbett så att de slutar klia, men tror ni inte att den salvan är borta? Jooo, det är klart den är.

Att ha pengar.

Ibland önskar jag bara att jag var dödsrik och kunde köpa Christian Louboutin-skor hela dagarna. De här är så jäääkla snygga. Eller hur?!



Spejsigt!

Min blogg blev precis flyttad till något som heter typ "publish.me" eller så. Men allt verkar se helt normalt ut på själva bloggen som ni ser, så det är ju bra. Här är allt mycket mycket blåare och konstigare, så vi får se hur dte går när jag och min superintelligenta tekniska hjärna ska hantera detta. Ja ja. Ni får säga till om något ser knäppt ut, så jag har lite koll! 

Har ni varit ute i det soliga fina vädret något idag då? Om ni har det så svara inte, ni som inte har kan skriva. För jag har suttit hemma hela dagen och städat och pluggat. Kul va?! Skulle inte tro det. Men det är sommarlov om 13 dagar. Wöö! Det är så spännande, sen börjar jag trean och det är inte spännande. Det är läskigt, och sen blir man vuxen. Och det är ännu läskigare. Hjälp!

PS1. Och gissa vem jag nyss fick sms av? Snygga Greken, wöö! :D DS1.

PS2. Ska vi ut och dricka i solen på tisdag efter skolan, hallåe eller?! DS2.

Aj?

Jag har fyra myggbett på ena benet, och fyra på andra benet. Och ett är... vänta, jag ska mäta. 3,4 cm i diameter. Jag har åtta myggbett på benen, and they are absolutley killing me.

Och då har jag inte räknat med resten av kroppen.


Äckliga små djur som borde utrotas.

Bättre sent än aldrig?

Igår blev det inte som jag trodde. Jag trodde att det skulle bli en tidig och lugn kväll. Men till slut ringde vi polisen och jag kom hem vid två. Polisen kom för att hämta upp stackars alkoholförgiftade Calle och eftersom ingen tog hand om honom så fick jag, Milla, Dennis och Sami ta hand om Calle-Ponken. Polisen blev arg på Dennis för att han pratade när polisen ställde massa frågor, så Dennis blev ledsen. Sen satt de med mig och väntade på tåget i en halvtimme, och sen åkte jag hem. Och jag och Sami spelade fotboll med en cider-burk, jag vann. Wöö!

Middagen hos Milla var asgod, vi åt massa mat som var couscoussallad med kyckling och klegg och vin och lite annat mummsigt, och sen var det kladdkaka och allt var helt heaven och hon fick Guitarr-Hero av Sophie, Jeanette, Maya, Sami och Jennifer. Av mig fick hon en parfym.

Och Sophie badade i det kalla vattnet, vi andra skrek bara att hon var dum i huvudet. Men det var en trevlig kväll... :)

Nu ska jag ut på ballen och sola och läsa min tråkiga svenskabok, sen ska jag städa! Wöö! Puss!

RSS 2.0